Horoscop chinezesc de weekend. Iepurii vor avea parte de zile liniștite, iar Mistreții petrec alături de familie

Horoscop chinezesc de weekend. Iepurii vor avea parte de zile liniștite, iar Mistreții petrec alături de familie © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele în weekend-ul 6-8 decembrie.

Iepure
Iepurii vor avea parte de zile liniștite în care se vor odihnii și în care vor pune cap la cap anumite idei pe care le aveau de mult timp. Este momentul pentru o perioadă de relaxare, iar acum se fac toate planurile.

Mistreț
Mistreții petrec weekend-ul alături de familie. Cineva își va sărbători ziua de naștere, motiv pentru care va avea loc o reuniune cu toți cei dragi. Aveți grijă la ceea ce faceți și ce spuneți.

Dragon
Dragonii se vor bucura în aceste zile cu persoana iubită. Vor petrece mult timp împreună și își vor face planuri de viitor.

Oaie
Nativii Oaie nu vor fi tocmai în starea cea mai bună în acest weekend, însă nici nu vor claca. Vor sta în casă liniștiți, dar cu multe gânduri ce le dau mari bătai de cap. 

Cal
Perioadă aglomerată pentru cei din zodia calului. Chiar dacă este vorba de final de săptămână, acest lucru nu se simte prea mult deoarece sunt foarte multe lucruri de făcut la muncă sau acasă, iar acesta trebuie rezolvate cât mai repede. 

Câine
Câinii vor avea un weekend frumos din toate punctele de vedere. Vor sta bine pe toate planurile, iar la finalul ultimelor zile din săptămână vor ieși în oraș unde vor petrece cu prietenii.

Serpii
Șerpii din zodiacul chinezesc sunt puși pe fapte bune. Aceștia vor iniția în acest weekend o campanie umanitară și vor fi foarte bine implicați în actele benfice a acesteia. 

Maimuță
Maimuțele vor fi în largul lor în acest sfârșit de săptămână. Chiar dacă vor fi persoane care vor încerca să le strice buna dispoziția, nativii maimuță vor face față cu brio acestora. 

Tigru
Tigrii vor purta multe discuții cu prietenii și vor stabilii date importante pentru evenimentele viitoare ce vor avea loc. Sunt puși pe distracție 

Bivol
Bivolii au parte de un weekend reușit. Vor petrece timpul alături de persoana iubita, dar și de prieteni și vor avea grijă ca totul să fie perfect. Va purta discuții serioase cu jumătatea sa, dar care vor fi foarte importante pentru continuarea relației. 

Cocoș
Cocoșii se vor bucura de multe beneficii de la locul de muncă în acest sfârșit de săptămână. O creștere de salariu le va aduce buna dispoziție.

Șobolan
Șobolanii au un weekend plictisitor și se gândesc serios la multe schimbări ce vor trebui să aibă loc în viața lor. Acestea ar trebui să încerce să scape de momentele monotone.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro