Horoscop chinezesc de weekend. Tigrii vor petrece alături de familie, iar Cocoșii stau bine pe toate planurile

Horoscop chinezesc de weekend. Tigrii vor petrece alături de familie, iar Cocoșii stau bine pe toate planurile © arhiva

Zodiacul chinezesc a pregătit foarte multe surprize pentru nativi în acest weekend. Majoritatea zodiilor vor avea parte de zile bune, dar și foarte multe surprize.

Șobolan
În aceste zile nativii din zodia șobalanului vor trebui să își pună curajul la bătaie și să treacă peste multe momente dificile. Nu trebuie să se grăbească prea tare să-și spună părerea, deoarece s-ar putea să greșească.

Bivol
O sa aibă parte de mult noroc în aceaste zile. Sunt deschiși la socializare și sunt pregătiți să-și facă noi prieteni. 

Tigru
În aceste zile, nativii din zodia tigrului vor petrece timp alături de familie și se vor bucura de vremea de afară, stând în casă și privind filme sau făcând activități cu cei dragi. 

Iepure
Pentru nativii iepuri, zilele aceasta nu vor fi extraordinar de bune, însă cineva o să aibă grijă să le aducă mereu zâmbetul pe buze. Pe plan sentimental stau bine, însă se fac eforturi mari pentru a fi și mai bine. 

Dragon
Dragonii se pregătesc pentru un eveniment important în familie. Vor fi în centrul atenției, așadar totul trebuie să fie în regulă și pus la punct pentru a nu intra în vizorul celor din jur. 

Șarpe
Șerpii se vor odihni, însă câtiva prieteni le vor strica pentru ceva timp buna dispoziție. Tot ei o vor readuce înapoi, astfel că la finalul zilei totul se va termina cu bine. 

Cal
Nu alegeți să fortați prea mult lucrurile în aceste zile. Concentrați-vă asupra a ceea ce e important. Păstrați-vă o stare de spirit bună și îndepărtați energiile negative din jurul vostru.

Oaie
Aceste zile nu vor fi foarte productive pentru nativii zodiei oaie. Se vor relaxa, dar nu vor face nimic special.

Maimuță
Se pare că în ultima perioadă s-au înșelat în privința cuiva, iar acum este momentul pentru a vă cere scuze. S-ar putea că în aceste zile să nu vă mai puteți concetra foarte bine la ceea ce aveți de făcut. 

Cocoș
Cocoșii stau foarte bine pe toate planurile. Nimic nu le poate strica buna dispoziție. Aceștia vor avea multe întâlniri zilele aceasta, loc unde vor vedea multe persoane cu care vor socializa. 

Câine
S-ar putea să aveți o idee, iar în acest zile este momentul să o împărtășiți cu toată lumea pentru a primi și meritele necesare. Unul dintre prieteni vă va solicita ajutorul

Mistreț
Nu o să vă simțiti foarte bine în aceste zile, însă câțiva oameni vor avea grijă ca totuș să fie bine.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro