Horoscop chinezesc pentru marți, 19 noiembrie 2019: Iepurii sunt plini de energie

Horoscop chinezesc pentru marți, 19 noiembrie 2019: Iepurii sunt plini de energie © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, marţi, 19 noiembrie

Șobolan

Nu te va aştepta o zi tocmai bună, însă astrologii recomandă să nu intraţi în panică. Trebuie să ai răbdare deoarece soarele va răsări şi pe strada ta cât de curând. Spre seară, un prilej bun de relaxare.

Dragon

Este recomandat să bei foarte multe lichide pentru a scăpa de probleme deshidratării. Ziua aceasta te va extenua, dar spre seară o baie caldă o să te relaxeze.

Iepure

Plin de energie, dornic de începuturi noi. Relaţiile cu persoana iubita sau cu partenerii de afaceri se reconfigurează sau se încheie definitiv. E mai bine să lasi lucrurile să-şi urmeze cursul. 

Maimuță

Un proiect la care ai lucrat foarte mult timp este gata să ia sfârşit, iar rezultatele acestuia vor fi pe măsura timpului depus. Imediat o să îţi iei o vacanţă şi vei pleca într-o croazieră sau te vei relaxa în aerul curat într-o zonă muntoasă.

Cocoș

Dragostea pe care o voiai dintotdeauna este gata să vină. Te bucuri de ea şi îi acorzi foarte mult timp persoanei iubite. 

Bivol

În ultimele zile te-a interesat foarte mult aspectul tău fizic: slăbit, îngrăşat, coafat, aranjat. Acum eşti o persoană nostimă ce aleargă după rezultate spectaculoase şi rapide. 

Oaie

Eşti foarte mult concentrat pe social media şi nu trăieşti în viaţa reală. Asigură-te că ai timp şi pentru familie şi ia în calcul sfaturile primite de la rude sau chiar de la partenerul de viaţă.

Tigru

Încearcă să ieşi din rutina zilnică dacă nu ai altceva de făcut. Renunţă pentru o scură vreme la calculator, televizor, radio şi mergi şi distrează-te cu prietenii. Vei avea parte de vești bune

Mistreț

Ești mai creativ astăzi, așa că acum este momentul să începi un nou proiect. Chiar dacă ai vrut să îți plănuiești acțiunile cu mare grijă, intervine ceva care te face să sari peste mulți pași. 

Cal

În această zi romantismul va fi punctul tău foarte. Ai tendința să fi atras de tot ceea ce înseamnă dragoste. Ai grijă totuși, inima poate să înșele.

Câine

Gesturile tale în materie de dragoste sunt imprevizibile. Îți plănuiești acțiunile cu mare grijă, însă ceva intervine și vei dori să dai înapoi. Așteptă și plănuiește ceva nou

Șarpe

În această perioadă toate vibrațiile te îndeamnă către lucruri noi și incitante. Energia investită în noi începuturi va fi una în zadar, dacă ai foarte multe lucruri în trecut nerezolvate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro