Horoscop chinezesc pentru miercuri, 20 noiembrie 2019: Dragonii au o zi nu tocmai bună

Horoscop chinezesc pentru miercuri, 20 noiembrie 2019: Dragonii au o zi nu tocmai bună © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, miercuri, 20 noiembrie

Iepure
Iepurii primesc vești din străinătate în legătură cu o ofertă de muncă. Trebuie să fie extrem de atenți la aceasta și să se gândească foarte bine la ceee ce vor să facă

Mistreț
Mistreții primesc și ei niște vești interesante de peste hotare. Acestea le vor schimba complet viața pe mai departe 

Dragon
Dragonii au o zi mai proastă și trebuie să reușească să treacă peste aceasta cu foarte mult calm. 

Oaie
Nativii Oaie nu sunt mulțumiți de felul în care decurg câteva aspecte din viața lor. Au parte de discuții interesante cu persoane mai în vârstă.

Cal
Caii devin ușor melancolici și se orientează spre alte lucruri pe care vor să le obțină. Trebuie să își recapaciteze toate forțele.  

Câine
Câinii își dau tot interesul pentru a dovedi că sunt foarte loiali, însă cineva le pune bețe în roate.

Serpii
Șerpii  din zodiacul chinezesc au nevoie de niște certitudini. Nu le vor găsi în cele mai nimerite locuri așa că trebuie să facă niște schimbări radicale.

Maimuță
Maimuțele nu vor fi tocmai în apele lor, iar discuțiile se vor isca încă de dimineață. Cea mai bună soluție ar fi să ignore toate problemele.

Tigru
Tigrii sunt puși pe glume, însă unele dintre ele vor fi deplasate. Câteva persoane se vor simți deranjate de lucrurile pe care le face. 

Bivol
Bivolii primesc laude pentru munca pe care au prestat-o, iar în următoarele zile se vor vedea și rezultatele mult așteptate.

Cocoș
Cocoșii își ies din fire și li se trasează sarcini pe care nu vor reuși să le îndeplinească. 

Șobolan
Șobolanii reușesc să se impună în fața persoanelor din jur după ce li se cere socoteală pentru anumite acțiuni precipitate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro