Horoscop chinezesc pentru duminică, 12 ianuarie 2020: Dragonii vor avea parte de o zi liniștită

Horoscop chinezesc pentru duminică, 12 ianuarie 2020: Cocoșii stau bine pe toate planurile © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, duminică, 12 ianuarie.

Dragon
Dragonii vor avea parte de o zi liniștită în care vor putea să-și pună toate gândurile în ordine pentru săptămâna ce va urma să vină. 

Șarpe
Șerpii vor fi alături de persoanele dragi și se vor gândi serios la planurile pe care vor să și le facă pentru perioada următoare. Se anunță schimbări mari în viața acestora. 

Tigru
Tigrii au grijă la persoanelele cu care socializează deoarece au aflat că unele dintre acestea nu sunt neapărat prieteni și le vor răul. Ar trebui să fie mai atenți. 

Maimuță
Maimuțele au planuri mari pentru acest weekend. Acestea vor să se relaxeze și să petreacă timp de calitate alături de persoanele importante din viața lor. 

Cal
Caii nu se lasă doborâti de gândurile mai puțin plăcute care le vin în minte, ci sunt pregătiți pentru un nou început în viața lor. 

Câine
Nativii din zodia câine sunt atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor. Aceștia sunt pregătiți să facă față unor noi provocări și nu spun la nici o oportunitate. 

Mistreț
Mistreții au parte de o perioadă cu multă treabă în viața lor, dar asta le va aduce acestora multe beneficii din toate punctele de vedere. 

Cocoș
Cocoșii nu sunt în largul lor în această zi și speră ca pe seară să aibă alături persoanele pe care și le-au dorit de mult timp în viața lor. 

Bivol
Nativii din zodia Bivol vor reuși să facă în această zi cât n-au făcut într-o săptămână. Aceștia sunt pregătiți pentru a rezolva tot ce este nevoie în timp util.

Oaie
Oile vor petrece mult timp în preajma persoanei iubite și se gândesc serios la planuri pentru viitor alături de aceasta. 

Iepure
Iepurii nu sunt în largul lor, însă vor putea să iasă din această stare atunci când persoana iubită le va da o veste foarte bună. 

Șobolan
Șobolanii se vor face plăcuți atunci când vor merge la evenimentele importante din perioada următoare. Aceștia se axează foarte mult pe modul în care vor reuși să capteze atenția celor din jur. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro