Horoscop chinezesc pentru duminică, 15 decembrie 2019

Horoscop chinezesc pentru duminică, 15 decembrie 2019 © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, duminica, 15 decembrie.

Iepure
Iepurii vor avea parte din partea celor apropiați. Se anunță o perioadă bună pentru acești nativi din toate punctele de vedere. 

Mistreț
Mistreții primesc vești bune din partea apropiaților. Au parte de câteva declarații sincere din partea unor persoane dragi, iar asta le va da o stare foarte bună. 

Dragon
Dragonii s-au hotărât să petreacă mai mult timp cu familia si să le dedice acestora o parte din liberul lor pentru a socializa. 

Oaie
Nativii Oaie încearcă să atragă atenția prin orice mod posibil. Nimic nu îi face mai puțin speciali, mai ales că oriunde merg toți ochii sunt îndreptați către ei. 

Cal
Caii se vor odihni în această zi și își vor aranja gândurile astfel încât săptămâna ce urmează să vină să fie una liniștită și una în care să se facă mulți bani. 

Câine
Câinii își dau tot interesul la locul de muncă. Se fac plăcuți, iar acest aspect îi va ajuta să avanseze mai mult. 

Șerpii
Șerpii se vor simți singuri și fără chef de viață. Deși câțiva prieteni încearcă să-i facă să se simtă mai bine, sunt puține șanse să reușească. 

Maimuță
Maimuțele se vor odihni și își vor aduna gândurile astfel încât planurile la care se gândesc să le iasă foarte bine. Pe seară vor petrece alături de cei dragi.

Tigru
Tigrii trec printr-o perioadă puțin mai grea în viața lor. Probleme de sănătate nu le vor da pace, însă ar trebui să fie optimiști. 

Bivol
Bivolii stau bine pe planul sentimental. Persoana iubită o să vă transmită toate sentimentele de dragoste, iar acest lucru vă va da o stare bună pe toate planurile. 

Cocoș
Cocoșii își dau tot interesul pentru a putea fi în centrul atenției. Spre seară vor ieși în oraș cu prietenii și vor petrece până în zor de zi. 

Șobolan
Șobolanii se fac remarcați oriunde merg și stau foarte bine pe partea financiară. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro