Horoscop chinezesc pentru duminică, 5 ianuarie 2020: Mistreții vor avea parte de o perioadă aglomerată

Horoscop chinezesc pentru duminică, 5 ianuarie 2020: © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, dumincă, 5 ianuarie.

Dragon
Dragonii nu au o stare tocmai bună, însă prietenii și cei apropiați îi vor ajuta și îi vor întelege. Pe partea sentimentală stau foarte bine, iar persoana draga o le fie alături mereu.

Șarpe
Șerpii au parte de momente frumoase la serviciu. Aceștia au fost anunțați că vor fi avansați pe o altă funcție, vestea venind foarte bine pentru ei. 

Tigru
Tigrii vor avea o perioadă mai dificilă în zilele următoare ceea ce le va aduce o stare destul de ciudată. Deși ar părea că nu își dau interesul la locul de muncă, aceștia vor face tot posibilul pentru ca nimic să nu pară schimbat. 

Maimuță
Maimuțele își fac planuri de vacanță. Aceștia nu vor pleca singuri, ci împreună cu persoana iubită. Se anunță o vacanță de neuitat.

Cal
Caii nu stau foarte bine pe partea sentimentală în această zi. Mai multe probleme cu persoana iubită nu le vor da pace, iar acest lucru o să-i deranjeze destul de mult. 

Câine
Nativii din zodia câine vor avea parte de o zi de odihnă. După multe zile în care au fost tot timpul la muncă, câinii vor petrece clipe de relaxare în compania persoanei iubite. 

Mistreț
Perioadă aglomerată pentru nativii din zodia mistreț. Aceștia muncesc zi și noapte urmând ca peste doar câteva zile să plece în vacanță. 

Cocoș
Cocoșii stau bine pe partea sentimentală și se bucură din plin de momentele petrecute alături de persoana iubită. Nativii din această zodie se simt foarte bine în compania jumătații sale. 

Bivol
Nativii din zodia Bivol trec printr-o perioadă delicată. Aceștia au parte de câteva probleme de sănătate minoare, dar care le va da starea peste cap. Ar trebui să fie optimiști pentru că totul se va rezolva în scurt timp. 

Oaie
Nativii din zodia Oaie își vor petrece această zi alături de familie deoarece nu se simt tocmai în largul lor. Persoanele dragi vor încerca să-i facă să înțeleagă anumite lucruri la care încă nu au găsit niciun răspuns. 

Iepure
Iepurii o țin tot în petrecere de câteva zile. Pe ei nimic nu îi distrage, iar acest lucru o să le aducă multe relații de prietenie. 

Șobolan
Șobolanii trec printr-o perioadă frumoasă din viața lor. Aceștia stau bine pe toate planurile și nimic nu le poate strica buna dispoziție. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro