Horoscop chinezesc pentru joi, 12 decembrie: Dragonul are probleme în cuplu

Horoscop chinezesc pentru joi, 12 decembrie: Dragonul are probleme în cuplu © Arhivă

În această zi nativii vor întâmpina noi provocări. Pentru unii vor fi plăcute, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme destul de serioase dacă nu vor da dovadă de mai multă înțelepciune. 

Șobolan

Șobolanii vor da dovadă de mult altruism. Prin firea lor energică și mereu optimistă își vor învăța prietenii aflați la ananghie să vadă partea plină a paharului. Astfel, aceștia vor deveni un exemplu bun de urmat și vor fi apreciați pentru ajutorul oferit.

Bivoli

Acești nativi trebuie să nu mai fie atât de duri cu ei. Deși sunt foarte muncitori, mereu au impresia că nu au dat tot ce au putut și sunt dezamăgiți de nivelul pe care îl au. Trebuie să învețe să se bucure de ce au acum și să se ambiționeze și mai mult pe viitor, altfel vor fi veșnic nemulțumiți.

Tigru

Dacă în ultimul timp s-au cam neglijat, acum este momentul să iasă la atac. Trebuie să scoată hainele de la naftalină și toate „armele” din dotare, deoarece la orizont se vede o nouă relație. Vor întâlni o persoană care le va stârni interesul, exact atunci când se așteptau mai puțin.

Iepure

Este cunoscut faptul că cei din zodia Iepure nu sunt deloc zgârciți. Aceștia se bucură de orice clipă a vieții și cheltuie oricât ar trebui pentru ceva care îi face fericiți în acel moment. Cu toate astea, nu trebuie să cadă în cealaltă extremă și ar face bine să fie mai cumpătați cu banii dacă nu vor să rămână cu buzunarele aproape goale de sărbători.

Dragon

Dragonul riscă să se certe cu partenerul de viață. Nici ei, nici aceștia nu au avut o perioadă tocmai bună și vor căuta să-și verse nervii unul pe celălalt. Trebuie să lase foarte mult de la ei și se conștientizeze faptul că sunt doar niște probleme de moment, pentru a nu da curs unor probleme și mai grave.

Șarpe

Șerpii vor fi înzestrați cu mai multă înțelepciune. În prima parte a zilei li se pare că au agenda prea încărcată și încep să-și facă deja griji pentru că nu-și vor duce sarcinile până la capăt, însă dacă vor asculta sfatul celor apropiați vor deveni mai calmi și vor vedea că lucrurile nu mai par atât de dificile.

Cal

În general, nativii din această zodie sunt foarte independenți. Nu le place să fie conduși sau să se supună regulilor. Cu toate astea, în această zi vor învăța că dacă nu vor mai fi atât de vocali și ceva mai ascultători vor avea doar de câștigat.

Capră/Oaie

Persoanelor din această zodie li se vor deschide multe oportunități. Acestea ezită însă să le accepte, deoarece au mai trecut prin astfel de experiențe și nu s-au terminat prea bine. De aceea, e nevoie de multă muncă pentru a fi convinși participe la diverse activități/evenimente.

Maimuță

Acești nativi își vor da în sfârșit ascultare inimii. Se vor ghida doar după intuiția lor, fără să asculte vorbele celor din jur și foarte bine fac. Vor vedea că au de câștigat dacă își mențin aceeași atitudine optimistă și vor primi înapoi doar energie pozitivă.

Cocoș

La prima vedere, ar părea că nativilor din zodia Cocoș le merge bine pe toate planuri. Într-adevăr, nu întâmpină mari probleme, însă un lucru mai vechi, neterminat, le vor da încă bătăi de cap. De aceea, își vor lua câteva momente bune de pauză pentru a reflecta asupra unor soluții.

Câine

La fel ca Bivolii, persoanele din zodia Câine nu vor ști să se bucure de ce au în prezent. Vor tinde spre mai mult, iar acest lucru poate constitui atât un avantaj, cât și un dezavantaj. Este bine să se motiveaze, însă nu trebuie să aspire la ceva imposibil și să-și cunoască limitele.

Mistreț

Mistreții au nevoie de mai mult curaj. Trebuie să își ia inima în dinți și să acționeze, pentru că acum este momentul. Nu trebuie să mai zăbovească nicio clipă, căci, cu cât vor sta mai mult pe gânduri, cu atât le vor dispărea determinarea. Chiar dacă viitorul nu este unul complet sigur, așa cum se spune, „dacă nu riști, nu câștigi”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro