Horoscop chinezesc pentru joi, 2 ianuarie 2020: Tigrii își vor începe anul cu brio și cu forțe proaspete

Horoscop chinezesc pentru joi, 2 ianuarie 2020: Tigrii își vor începe anul cu brio și cu forțe proaspete © arhiva

Anul a început cu bine pentru majoritatea zodilor. Veștile bune nu vor înceta să apară nici astăzi pentru acestea.

Dragon
Dragonii au parte de vizite surprize ce le vor aduce foarte multă bună dispoziție. Primele zile din anul nou vor veni cu multe surprize pentru acești nativi. 

Șarpe
Nativii din zodia șarpe vor petrece mult timp alături de familie și vor afla vești importante ce îi vor determina să ia decizii importante. 

Tigru
Tigrii își vor începe anul cu brio și cu forțe proaspete. Deși au petrecut o seară frumoasă alături de cei dragi, acum e timpul să se gândească la planurile pentru acest an. 

Maimuță
Maimuțele au trecut de petrecerea de Anul Nou, iar acum deja se gândesc la următoarea ieșire. În viitor vor avea parte de multe surprize din partea apropiaților.

Cal
Caii vor sta foarte bine pe plan sentimental și se vor putea bucura de sentimente intense de iubire de la persoana dragă.

Câine
În ceea ce-i privește pe Câini, aceștia vor fi mult mai activi la locul de muncă și vor accepta toate propunerile pe care managerul i le va da.

Mistreț
În perioada următoare mistreții vor ieși de multe ori în oraș cu prietenii, iar gândurile bune se vor îndrepta spre aceștia cu pași repezi.

Cocoș
Cocoșii sunt atenți la tot ceea ce fac și au mare grijă să nu greșească cu nimic. Chiar dacă perioada următoare nu este tocmai bună pentru ei, vor încerca să își păstreze optimismul.

Bivol
Persoanele din zodia Bivol sunt triste în primele zile a noului an deoarece mai mulți oameni dragi nu le sunt alături, însă rudele vor încerca să le pună zâmbetul pe buze. 

Oaie
Nativii din zodia oaie vor afla informații importante despre trecutul lor, iar astfel se vor gândi mult mai atent la ceea ce vor face pe mai departe.

Iepure
Iepurii se pregătesc pentru altă petrecere, imediat după petrecerea de Anul Nou. O vor mai ține în multe ieșiri în oraș.

Șobolan
Șobolanii au o stare foarte bună și nimic nu le-o poate strica. Aceștia sunt deschiși la tot ce este nou în viața lor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro