Horoscop chinezesc pentru luni, 16 decembrie 2019: Iepurii își vor face planuri serioase de viitor

Horoscop chinezesc pentru luni, 16 decembrie 2019: © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, luni, 16 decembrie.

Iepure
Iepurii își vor face planuri serioase de viitor. Se anunță o perioadă înfloritoare cu multe evenimente frumoase pe care o să le petreceți cu persoana iubită. 

Mistreț
Mistreții vor primi vești bune din partea apropiaților, însă vor apărea și câteva întrebări de la care nu vor găsi un răspuns singur. Sunt pregătiți pentru noi provocări. 

Dragon
Dragonii se gândesc să schimbe ceva în viața lor, așa că în curând vor accepta un proiect la care și-au dorit de foarte mult timp să participe. 

Oaie
Nativii Oaie vor avea câteva probleme de sănătate, dar care vor fi rezolvate destul de rapid, urmând ca ulterior să accepte o propunere din partea persoanei iubite. 

Cal
Caii vor petrece timp alături de familie, acolo unde vor depăna amintiri vechi, dar frumoase, care le va da o stare de bine. 

Câine
Câinii își dau tot interesul la locul de muncă. Se fac plăcuți, iar acest aspect îi va ajuta să avanseze mai mult. 

Șerpii
Șerpii nu vor avea o zi tocmai plăcută. Gândurile rele se năpustesc asupra lor, iar o stare ciudată va aparea.

Maimuță
Maimuțele se gândesc din plin la vacanța de vară. Se fac planuri pentru concendiu și pentru locul cu mult soare unde se vor relaxa.

Tigru
Tigrii trec printr-o perioadă tensionată din toate punctele de vederea. Persoana iubita este destul de distantă, iar probleme de sănătate cât și cele financiare sunt destul de complicate. 

Bivol
Bivolii stau bine pe planul sentimental și pe plan financiar, iar în curând vor da o veste bună celor dragi. 

Cocoș
Cocoșii își dau tot interesul pentru a putea fi în centrul atenției. Spre seară vor ieși în oraș cu prietenii și vor petrece până în zor de zi. 

Șobolan
Șobolanii vor merge într-o vacanță alături de persoana iubita și se gândesc serios la planuri pentru viitor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro