Horoscop chinezesc pentru luni, 2 decembrie:Șobolanii vor avea surprize mari

Horoscop chinezesc pentru luni, 2 decembrie:Șobolanii vor avea surprize mari © arhiva

Horoscopul chinezesc pentru luni, 2 decembrie, pregăteşte veşti bune. Majoritatea zodiilor vor avea parte de surprize plăcute. Iată care sunt norocoşii!

Șobolan
Șobolanii vor avea surprize mari din partea celor apropiați. Cineva o sa le dea o veste ce îi va lua prin surprindere și astfel se vor gândi serios la ceea ce vor să facă pe viitor. 

Bivol
Bivolii vor sta foarte bine pe parte sentimentală. Dragostea plutește-n aer și totul va fi foarte bine. Din păcate, partea financiară cam lasă de dorit, dar asta nu reprezintă un impediment prea mare deoarece toate lucrurile se vor rezolva. 

Tigru
Tigrii ar fi bine să aibă mai multe încredere în ei și să nu le pese atât de mult de ceea ce spunea lume din jurul lor. În ultima perioadă au învățat lucruri ce ar putea sa le fie de folos multor persoane. 

Iepure
Iepurii trebuie să fie foarte deschişi în această zi. Viaţa le pregăteşte multe surprize, dar mai ales perioada care o să vină. Aveți grijă la oamenii din jurul vostru 

Dragon
Dragonii sunt nişte zodii foarte creative. De cele mai multe ori pot fi cu capul în ori, iar asta poate constitui un dezavantaj la serviciu. Trebuie să se concentreze mai mult pe sarcinile de acolo astfel încât să nu o dea în bară. 

Șarpe
Şerpii trebuie să aibă grijă la ce vor spune și să fie atenți la lucrurile pe care le vor face în prezența prietenilor. Unii dintre ei vor fi cu ochii pe voi. 

Cal
Calului îi merge bine în această zi. Începutul de săptămâna va fi foarte bun și mulți se vor bucura de evenimentele ce vor veni cât mai curând. 

Capră/Oaie
Această zodie va avea parte de o zi mai puțin plăcută, însă vor fi persoane în jurul lor care vor încerca să le arăte că există și roz, nu doar gri. 

Maimuță
Maimuţa se numără printre cele mai active zodii ale horoscopului. Şi în această zi, maimuţa va fi plină de energie şi va avea idei geniale ce vor fi apreciate de cei din jur.

Cocoș
Cocoșilor li se vor deschide foarte multe uși și vor avea șansa să promoveze la muncă sau în actiivitatea pe care o desfășoară zilnic. 

Câine
Ziua de luni va veni cu vești bune pe toate planurile. Totul o să meargă bine și așa cum își doresc. 

Mistreț
În ultima perioadă, mistreţii se concentrează mult prea mult pe sarcinile de la locul de muncă şi uită să se mai bucure de viaţă. Ar trebui să se gândească și la prieteni sau persoanele apropiate


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro