Horoscop chinezesc pentru marți, 10 decembrie 2019: Tigrii nu vor avea o dispoziție bună

Horoscop chinezesc pentru marți, 10 decembrie 2019: Tigrii nu vor avea o dispoziție bună © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, marți, 10 decembrie.

Iepure
Iepurii vor avea parte de momente de tensiune în această zi, dar mai ales în această perioadă. Este important să-și păstreze calmul și să analizeze mai mult lucrurile. 

Mistreț
Mistreții primesc vești bune din partea apropiaților. Se anunță o zi frumoasă din toate punctele de vedere. Spre seară o sa aibă parte de o ieșire în oraș. 

Dragon
Dragonii se gândesc serios la o schimbare importanță în viața lor. Aceștia vor să încerce lucruri noi și își doresc să aibă și mai mult timp liber. 

Oaie
Nativii Oaie nu sunt mulțumiți de felul în care decurg lucrurile în ultima perioadă și vor să facă o schimbare în viața lor. Momentan nu știu ce e de făcut, însă se gândesc serios la o soluție.

Cal
Caii vor avea mult de alergat astăzi. Au multe sarcini ce vor trebui rezolvate cât mai rapid și bine. După rezolvarea acestora se vor putea odihni și a se relaxa. 

Câine
Câinii își dau tot interesul pentru a dovedi că sunt foarte loiali, dar câteva persoane nu vor fi alături de aceștia și vor încerca să le pună bețe în roate. 

Serpii
Șerpii nu vor avea o zi tocmai bună, însă nu ar trebui să-și piardă speranță. O sa apară soarele și pe strada voastră. 

Maimuță
Maimuțele se vor odihni și își vor aduna gândurile astfel încât planurile la care se gândesc să le iasă foarte bine. Pe seară vor petrece alături de cei dragi.

Tigru
Tigrii nu vor fi tocmai într-o dispoziție bună la serviciul. Colegii nu o sa îi trateze prea bine, iar acest lucru le va aduce o stare foarte proastă. . 

Bivol
Bivolii stau foarte bine pe planul sentimental. Alături de partener o sa aveți parte de momente romantice pe care nu o să le uitați prea curând.

Cocoș
Cocoșii se vor bucura de o mărire de salariu substanțială. Aceștia își fac planuri de vacanță pentru anul ce urmează să vină. 

Șobolan
Șobolanii reușesc să aibă o zi cu totul specială. Chiar dacă la început nu este așa, spre după-amiază starea se schimbă și va fi un real succes


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro