Horoscop chinezesc pentru marți, 28 ianuarie: Maimuțele au parte de o zi de relaxare

Horoscop chinezesc pentru marți, 28 ianuarie: Maimuțele au parte de o zi de relaxare © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, miercuri, 28 ianuarie.

Dragon
Dragonii își vor face planuri pentru vacanță, dar sunt pregătiți și pentru vești bune din partea apropiaților. 

Șarpe

Nativii din zodia șarpe se bucură de o atmosferă plăcută alături de cei dragi, dar nu vor uita nici să muncească.

Tigru
Tigrii sunt în cautare să-și ocupe timpul liber cu ceva pentru ca în ultima vreme au stat degeaba. Aceștia se uită și peste niște oferte de muncă. 

Maimuță
Maimuțele au parte de o zi de relaxare în compania persoanei iubite, dar și în compania oamenilor dragi ce le e mereu alături. 

Cal
Caii sunt pregătiți pentru un eveniment important în viața lor, dar și în viața familiei din care fac parte. Nu trebuie să rateze. 

Câine
Câinii vor încerca să lege noi prietenii cu oameni care îi vor ajuta pe parcurs în activitățile lor profesionale.

Mistreț
Mistreții vor întâmpina o problemă de sănătate care le va da o dispoziție foarte proastă în următoarele zile, așa că prietenii vor trebui să încerce să le ridice moralul. 

Cocoș
Cocoșii nu se simt în largul lor în această perioadă, însă o ieșire în oraș îi va face pe aceștia să treacă peste probleme. 

Bivol
Nativii din zodia bivol sunt concentrați mai mult pe activitatea profesională decât de viața personală, iar acest aspect le va crea foarte multe probleme în viața cu partenerul.

Oaie
Oile își vor face planuri pentru cumpătăruri. Este momentul să-și reînoiască garderoba cu o nouă serie de ținute pe care și le-au dorit de mult. 

Iepure
Iepurii sunt pregătiți să capteze atenția tuturor celor cu care se întâlnesc, iar în zilele viitoare vor avea mari șanse la prietenii de lungă durată. 

Șobolan
Șobolanii au câteva probleme de sănătate care îi vor face pe aceștia să nu se simtă în largul lor, însă vor putea să le depășească în scurt timp.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro