Horoscop chinezesc pentru marți, 3 decembrie 2019: Mistreții primesc niște vești importante

Horoscop chinezesc pentru marți, 3 decembrie 2019: Mistreții primesc niște vești importante © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, marți, 3 decembrie

Iepure
Iepurii au parte de o zi alături de cei dragi. Vor avea parte de momente de liniște în care se vor pune la bătaie idei și păreri pentru un eveniment important ce va avea loc în viitor.

Mistreț
Mistreții primesc niște vești importante de la serviciu. Anunțul ar putea să le aducă o stare de bine, mai ales că aceștia se vor bucura de o mărire de salariu substanțială.

Dragon
Dragonii nu au o zi tocmai bună, însă prietenii vor încerca să le fie alături și să se gândească mai mult la ei. Pe seară vor primi o veste ce le va schimba starea într-una mai plăcută.

Oaie
Nativii Oaie nu sunt mulțumiți de felul în care decurg lucrurile în ultima perioadă și vor să facă o schimbare în viața lor. Momentan nu știu ce e de făcut, însă se gândesc serios la o soluție.

Cal
Caii se vor odihnii în această zi și vor dedica mai mult timp familiei și prietenilor. Zi relaxantă pentru ei, însă perioada următoarea va veni cu foarte multă agitație de la serviciul, dar e bine să se gândească că vor câștiga mult mai mulți bani.

Câine
Câinii își dau tot interesul pentru a dovedi că sunt foarte loiali, dar câteva persoane nu vor fi alături de aceștia și vor încerca să le pună bețe în roate. 

Serpii
Șerpii  din zodiacul chinezesc au nevoie de niște certitudini. Nu le vor găsi în cele mai nimerite locuri așa că trebuie să facă niște schimbări radicale.

Maimuță
Maimuțele vor avea o stare proastă în această zi. Nimic nu va fi pe placul lor și nimic nu îi va face feriiți. Ar trebui să nu își piardă speranță pentru că perioada următoare va fi înfloritoare din toate punctele de vedere.

Tigru
Tigrii nu vor fi tocmai într-o dispoziție bună la serviciul. Colegii de muncă vor pune presiune pe ei în îndeplinirea unor sarcini, iar asta o să le dea o stare proastă, dar și o stare de agitație. 

Bivol
Bivolii stau foarte bine pe planul sentimental. Dragostea va pluti în aer, iar sentimentele de iubire vor fi din ce în ce mai puternice. Asta o să le dea o stare de bine, iar cei din jur vor fi foarte fericiți. 

Cocoș
Cocoșii se vor bucura de o mărire de salariu. Se gândesc foarte bine la o viitoare vacanță unde își vor încărca foarte bine bateriile. 

Șobolan
Șobolanii reușesc să se impună în fața persoanelor din jur după ce li se cere socoteală pentru anumite acțiuni precipitate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro