Horoscop chinezesc pentru marţi, 7 ianuarie 2020: Oile sunt foarte apropiate de cei dragi

Horoscop chinezesc pentru marţi, 7 ianuarie 2020: Oile sunt foarte apropiate de cei dragi © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, luni, 7 ianuarie.

Dragon
Dragonii se vor relaxa în această zi, dar nu vor uita nici de lucrurile pe care aceaștia le practică mereu. Chiar dacă au trecut printr-o perioadă mai dificilă, dragonii au avut grijă cum să-și revină.

Șarpe
Șerpii se simt în largul lor în această zi. Au parte de multe momente frumoase în familie, dar și în viața de cuplu. 

Tigru
Tigrii se vor putea bucura de practicatul unei activități pe care și-au dorit-o să o facă dintotdeauna. Aceștia sunt entuziasmați și abia asteștă să vadă ce surprize îi mai așteaptă.  

Maimuță
Maimuțele își fac ordine în gânduri și au mare grijă la algerile pe care le vor face în viitor. Mai mult, nativii se vor putea bucura de o escapadă departe de țară, dar în curând. 

Cal
Caii nu vor sta deloc toată ziua. Au de făcut foarte multe activități, dar care o să le umple bine conturile personale.  

Câine
Nativii din zodia câine sunt atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor. Aceștia sunt pregătiți să facă față unor noi provocări și nu spun la nici o oportunitate. 

Mistreț
Perioadă aglomerată pentru nativii din zodia mistreț. Aceștia vor lucra mai tot timpul, însă peste doar câteva zile își vor face bagajele și vor pleca în vacanța mult dorită. 

Cocoș
Cocoșii stau foarte bine pe partea sentimentală. Persoana iubită le va împărtăși sentimentele de dragoste, iar aceștia își fac planuri mari pentru viitor.

Bivol
Nativii din zodia Bivol trec printr-o perioadă delicată. Aceștia au parte de câteva probleme de sănătate minoare, dar care le va da starea peste cap. Ar trebui să fie optimiști pentru că totul se va rezolva în scurt timp. 

Oaie
Oile sunt foarte apropiate de cei dragi și petrec mult timp alături de aceștia. Seara se va încheia frumos, atunci când împreună vor ieși în oraș. 

Iepure
Iepurii o țin tot în petrecere de câteva zile. Pe ei nimic nu îi distrage, iar acest lucru o să le aducă multe relații de prietenie. 

Șobolan
Șobolanii nu sunt tocmai în cea mai bună formă și chiar dacă au alături prietenii și familia, aceștia nu bine. Cel mai bine ar fi ca în următoarea perioadă să meargă într-o vacanță pentru a scăpa de gândurile mai puțin bune. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro