Horoscop chinezesc pentru miercuri, 1 ianuarie 2020: Iepurii sunt energici și dornici să înceapă noul an cu bine

Horoscop chinezesc pentru miercuri, 1 ianuarie 2020: Iepurii sunt energici și dornici să înceapă noul an cu bine © arhiva

Prima zi a anului 2020 vine cu vești bune pentru mulți dintre nativi. Se anunță o zi specială, mai ales după ce o noapte întreagă au petrecut trecerea dintre ani.

Dragon
Dragonii se bucură din plin de această zi vor avea foarte mare grijă la ce vor face deoarece sunt foarte superstițioși în prima zi a noului an. Rudele le vor călca pragul casei.

Șarpe
Acești nativi au așteptat cu nerăbdare trecerea într-un nou an deoarece anul care tocmai a plecat le-a adus momente mai puțin fericite, dar sunt optimiști că 2020 le va aduce evenimente frumoase în viața lor.

Tigru
Tigrii își vor începe anul cu brio și cu forțe proaspete. Deși au petrecut o seară frumoasă alături de cei dragi, acum e timpul să se gândească la planurile pentru acest an. 

Maimuță
Maimuțele sunt foarte entuziasmate de trecerea în noul an și în această primă zi vor fi alături de rude, dar și de prieteni și se vor ocupa ca nimic să nu le lipsească. 

Cal
Nici caii nu se lasă mai prejos atunci când vine vorba despre prima zi a noului an. Aceștia nu vor fi singuri, ci alături de cei dragi cu care vor ciocni un pahar de șampanie. 

Câine
În ceea ce-i privește pe Câini, acești nativi vor cunoaște persoane noi încă din prima zi a lui 2020. Aceștia se gândesc serios la o vacanță departe de țară.

Mistreț
Pentru că au petrecut până dimineață, nativii mistreți nu se vor simți în largul lor în primele ore ale dimineții, însă vor reuși ulterior să le revină buna dispoziție.

Cocoș
Cocoșii sunt foarte atenți la tot ce vor face în această zi pentru că sunt foarte superstițioși. Vor avea grijă ca nimic să nu fie la locul lui, dar și ca oamenilor de lângă ei să le fie bine. 

Bivol
Persoanele din zodia Bivol sunt triste în prima zi a noului an deoarece mai mulți oameni dragi nu le sunt alături, însă rudele vor încerca să le pună zâmbetul pe buze. 

Oaie
Nativii din această zodie sunt cu gândul la familie, la cei dragi lângă care nu au putut să fie aproape în seara 
de Revelion. Aceștia nu au o stare tocmai bună.

Iepure
Iepurii sunt energici și dornici să înceapă noul an cu bine. Abia așteaptă să vadă ce surprize le-a pregătit 2020 și cu ce vine nou. 

Șobolan
Șobolanii se odihnesc după o noapte lungă în care au petrecut alături de prieteni și familie trecerea într-un nou an. Acești nativi își fac planuri pentru viitor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro