Horoscop chinezesc pentru miercuri, 12 februarie: Caii vor câştiga o sumă mare de bani

Horoscop chinezesc pentru miercuri, 12 februarie: Caii vor câştiga o sumă mare de bani © Arhivă

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, miercuri, 12 februarie.

Şobolan

Nativii din această  zodie trebuie să fie foarte atenţi la cei din jur. Nu toţi cei care le dau sfaturi le sunt cu adevărat prieteni. Mulţi dintre ei îşi urmăresc propriile interese.

Bivol

Bivolii vor fi destul de solicitaţi, din toate punctele de vedere. Există posibilitatea ca să stea peteste program la locul de muncă, iar când ajung acasă, în loc să se relaxeze, se vor ivi alte sarcini.

Tigru

Tigrii vor fi presaţi de timp. Trebuie să pună la punct nişte planuri şi să le predea la un termen fix. De aceea, trebuie să îşi dozeze foarte bine energia, pentru a nu fi cuprinşi de oboseală.

Iepure

Iepurii tind să fie dălăsători. Chiar dacă au agenda plină, în loc să muncească mai mult pentru a-şi duce la capăt sarcinile, aceşti nativi se simt copleşiţi de probleme şi au tendinţa de a le abandona pe parcurs. Trebuie să fie mai concentraţi şi să aibă încredere în forţele proprii.

Dragon

Dragonii vor fi de departe cei mai norocoşi nativi din punct de vedere sentimental. Persoanele din această zodie vor spune "adio" singurătăţii, deoarece vor cunoaşte persoane noi, fie prin intermediul prietenilor, fie întâmplător.

Şarpe

În ceea ce-i priveşte pe Şerpi, aceştia se vor ciocni de câteva refuzuri. Nu trebuie însă să se demoralizeze, ci să dea dovadă de mai multă ambiţie.

Cal

Cailor le va surâde noroc pe plan financiar. Aceştia vor câştiga o sumă mare de bani pentru care nu vor fi nevoiţi să facă mari eforturi.

Capră/Oaie

Oile din zodiacul chinezesc vor avea parte de momente romantice alături de persoana iubită. Pentru se putea bucura în linişte de compania celor dragi, trebuie să găsească un echilibru între muncă şi relaţie.

Maimuţă

La fel ca Şobolanii, Maimuţele pot fi foarte dezamăgiţi de cei pe care până acum îi considerau prieteni. Trebuie să vadă partea bună şi să înveţe din aceste experienţe neplăcute pentru a şti către ce tip de persoane să se orienteze pe viitor.

Cocoş

Cocoşii vor avea o zi relaxantă. Simt că probleme lor s-au rezolvat în sfârşit, drept pentru care vor sărbători în familie, fie printr-o seară de film sau o cină romantica cu partenerii de viaţă.

Câine

Nici Câinii nu stau mai rău la acest capitol. Îşi vor pune în aplicare toate talentele culinare şi îşi vor surprinde partenerii în cel mai plăcut mod.

Mistreţ

Mistreţii trebuie să se relaxeze mai mult în această zi. Li se vor deschide multe oportunităţi pe plan sentimental, de aceea, trebuie să îşi exprime disponibilitatea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro