Horoscop chinezesc pentru miercuri, 22 ianuarie: Tigrii nu sunt pregătiți pentru un nou început în carieră

Horoscop chinezesc pentru miercuri, 22 ianuarie: Tigrii nu sunt pregătiți pentru un nou început în carieră © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, miercuri, 22 ianuarie.

Dragon
Zi foarte bună pentru achiziții pentru nativii dragoni. Aceștia sunt pregătiți să facă cele mai bune cumpărături din ultima perioadă.   

Șarpe
Nativii din zodia șarpe se vor putea bucura de o zi cu totul specială în compania persoanei iubite. Aceștia vor avea parte de multe surprize. 

Tigru
Tigrii nu sunt pregătiți pentru un nou început în carieră. Chiar dacă li s-au oferit o nouă oferă de muncă, aceștia se gândesc încă dacă să accepte sau nu. 

Maimuță
Maimuțele simt nevoia de o pauză în viața lor, dar sunt pregătiți pentru vacanța la care au visat de mult timp. 

Cal
Caii vor avea parte de multă atenție din partea celor dragi care sunt gata să-i facă cele mai fericite persoane. 

Câine
Câini se gândesc mai mult cariera profesională și uită să se gândească și la persoana lor, iar la un moment dat totul va veni foarte greu pentru acești nativi. 

Mistreț
Mistreții vor avea parte de multe schimbări în viața lor, schimbări ce le vor aduce foarte multe beneficii pe toate planurile. 

Cocoș
Cocoșii nu o vor duce rău pe planul financiar. Aceștia au mult noroc în sfera carierei și vor avea parte de multe beneficii. 

Bivol
Nativii din zodia bivol vor fi foarte prietenoși în aceata perioadă și vor face cunoștină cu oameni lângă care vor fi mult timp de acum înainte. 

Oaie
Oile au mare grijă la aspectul lor fizic și sunt gata să capteze atenția multora din jur.

Iepure
Iepurii nu trec prin cea mai bună perioadă. Aceștia au niste probleme de sănătate, dar de care vor reuși să scape în cel mai scurt timp. 

Șobolan
Șobolanii se bucură de timpul liber pe care îl au pentru a putea fi alături de persoana draga lângă care se simt mereu în siguranță. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro