Horoscop chinezesc pentru miercuri, 27 noiembrie 2019: Dragonii se vor bucura de familie și de prieteni

Horoscop chinezesc pentru miercuri, 27 noiembrie 2019: Dragonii se vor bucura de familie și de prieteni © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, miercuri, 27 noiembrie

Dragon
Dragonii se vor bucura de familie și de prieteni. Ziua acestea le va aduce multe vești bune, însă se vor gândi și la planurile pentru viitor.

Șobolan
Șobolanii se gândesc serios la schimbarea locului de muncă. Poate că atmosfera de acolo a devenit plictisitoare. Doresc să facă ceva cu mai multă energie, dar și cu o parte financiară mai mare.

Iepure
Iepurii au parte de o zi cu mult noroc. Tot ce își vor propune o să fie benefic mai târziu. Se gândesc serios la o vacanță.

Oaie
Oile își vor petrece ziua cu prietenii, iar seara se gândesc să iasă în oraș și să se relaxeze la un film sau la teatru. Deși nu fac asta de obicei, simt nevoia să fie altfel. 

Tigru
Tigrii vor primi o veste destul de tristă din partea apropiaților, dar totul o sa fie bine. Vor fi supărați, dar trebuie să gândească pozitiv.

Câine
Pe plan sentimental, câinii stau foarte bine, iar persoana iubită le-a va transmite cât de mult ține îi iubesc. Acest lucru le va da putere să meargă mai departe cu capul sus

Cal
Acestă zi pentru căi va fi una cu multe încercări. Păstrați-vă calmul, răbdarea, iar apoi fiți atenți la tot ce apare.

Șarpe
Șerpii trebuie să acorde mai multă atenție persoanelor cu adevărat importante, iar pe restul ar trebui să le îndepărteze din viața lor, cel puțin pentru o perioadă. 

Mistreț
Mistreții se concentreză mai mult mai timpul liber, decât pe muncă. La un moment dat vor fi epuizați și nu vor avea avea parte de anumite recompense sau beneficii de la locul de muncă.

Maimuță
Maimuţele vor avea o zi în care vor sta foarte bine pe partea financiară. Cineva o să le dea bani, fie că e vorba despre o recompensă la serviciu, fie că vorbim despre un dar din partea celor dragi. 

Cocoș
Cocoşii își dau interesul oriunde merg și se fac remarcați prin bun simt și promptitudine. 

Bivol
Bivolii se vor odihni și se vor detașa de toate problemele din jur. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro