Horoscop chinezesc pentru miercuri, 4 decembrie: Câinii vor avea parte de dezamăgiri, în timp ce Caii au mare noroc la bani

Horoscop chinezesc pentru miercuri, 4 decembrie: Câinii vor avea parte de dezamăgiri, în timp ce Caii au mare noroc la bani © Arhivă

Horoscopul chinezesc pentru miercuri, 4 decembrie, pregăteşte atât veşti bune, cât şi veşti proaste. În timp ce unii nativi vor fi în culmea fericirii, alţii se vor confrunta cu probleme destul de serioase.

Dragon

Nativii din această zodie vor avea parte doar de veşti bune. Situaţia se va schimba brusc, în bine, atât pe plan sentimental, cât şi pe cel financiar. Aşadar, se pot trezi cu câţiva bani în cont de care au nevoie în această perioadă.

Şarpe

Situaţia Şerpilor nu este la fel de roz, dar nici una dezastruoasă. Nativii sunt puşi pe jar de ceva timp şi aşteaptă nişte răspunsuri, însă din păcate acestea nu vor fi tocmai cele la care au sperat.

Şobolan

Şobolanii îşi dau în sfârşit frâu liber sentimentelor. Aceştia îşi vor expune în sfârşit punctul de vedere şi foarte bine fac, deoarece opiniile lor vor fi apreciate. Aşadar, trebuie să fie de încrezători în forţele proprii şi pe viitor.

Iepure

Iepurii vor fi destul de solicitaţi în această zi. Cu toate astea, nu se vor lăsa învinşi de oboseală, ci din contră, se vor bucura de faptul că spiritul lor organizaţional dă rezultate. Trebuie să se folosească de creativitatea impresionantă pe care o deţin.

Tigru

La fel ca Iepurii, Tigrii vor fi şi ei puşi pe drumuri. Însă spre deosebire de aceştia, ei vor avea parte de o aventură relaxantă prin care se vor încărca cu multă energie pozitivă.

Oaie

În ceea ce priveşte situaţia acestui nativ, se pare că Universul îi pune beţe în roate. Asta pentru că orice ar face şi oricât de bine ar vrea să-i iasă treaba, se ciocneşte de noi lucruri care îl împiedică să-şi ducă sarcinile la sfârşit. Nu trebuie totuşi să-şi piardă optimismul, căci toate se vor rezolva la un moment dat.

Maimuță

Maimuţele vor fi şi mai energice şi mai pline de viaţă ca până acum. Deşi în ultima vreme au întâmpinat câteva probleme, acestea preferă să vadă partea plină a paharului, iar în acest fel găsesc soluţii pentru orice. Rămâneţi la fel de încrezători!

Bivol

Bivolii se confruntă cu situaţii destul de dure. Vor întâmpina certuri la muncă sau în familie, de aceea trebuie să fie atenţi la ce spun, pentru a nu regreta mai târziu. De asemenea, trebuie să fie puţin mai atenţi în faţa cui îşi deschid sufletul.

Cocoș

Cocoşii au ceva de muncă pentru a-şi atinge scopul, însă tot efortul va merita. Îşi vor face relaţii noi, iar persoanele pe care le vor cunoaşte îi vor ajuta în planurile de viitor.

Mistreț

Mistreţii nu vor avea o zi tocmai bună. Se simt presaţi de problemele din ultimul timp şi simt că nu mai reuşesc să le facă faţă singuri. Ar face bine să se confeseze, însă trebuie să aibă grijă cui.

Câine

Câinii vor avea parte de unele dezamăgiri. Acestea vin tocmai din partea persoanelor la care nu se aşteptau, iar acest lucru poate fi destul de dureros. Cu toate astea, trebuie să se gândească că este mai bine că au aflat adevărul acum decât mai târziu.

Cal

Caii sunt cei mai norocoşi din punct de vedere financiar. Vor avea parte de mulţi bani, pe care-i pot cheltui pe ceea ce-şi doresc. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro