Horoscop chinezesc pentru miercuri, 8 ianuarie 2020: Dragonii vor avea parte de o zi liniștită

Horoscop chinezesc pentru miercuri, 8 ianuarie 2020: Dragonii vor avea parte de o zi liniștită © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, miercuri, 8 ianuarie.

Dragon
Dragonii vor avea parte de o zi liniștită în care vor sta alătuiri de familie și vor depăna împreună amintiri. Aceștia vor încerca să găsească răspunsurile la întrebări mai vechi.

Șarpe
Șerpii nu sunt tocmai în cea mai bună stare, însă prietenii și cei apropiați vor încerca să-i înteleagă și să-i ajute să-și rezolve problemele.

Tigru
Tigrii se vor putea bucura de practicatul unei activități pe care și-au dorit-o să o facă dintotdeauna. Aceștia sunt entuziasmați și abia asteștă să vadă ce surprize îi mai așteaptă.  

Maimuță
Maimuțele sunt pregătite să înceapă o perioadă frumoasă din viața lor și să uite toate amintirile mai puțin plăcute din trecut. Aceștia sunt gata să o ia de la capăt. 

Cal
Caii vor avea foarte mult de muncit în această zi și se vor gândi serios în a-și lua în curând o vacanță pentru a se putea odihni. 

Câine
Nativii din zodia câine sunt atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor. Aceștia sunt pregătiți să facă față unor noi provocări și nu spun la nici o oportunitate. 

Mistreț
Mistreții au parte de o perioadă aglomerată din toate punctele de vedere și sunt foarte atenți la persoanele din jurul lor, deoarece nu toate au intenții bune atunci când vine vorba despre prietenie. 

Cocoș
Cocoșii stau bine pe toate planurile și orice ar fi aceștia sunt gata să înfrunte cu bine orice problemă. Aceștia nativi sunt pregătiți pentru o perioadă frumoasă din viața lor. 

Bivol
Nativii din zodia Bivol trec printr-o perioadă delicată. Aceștia au parte de câteva probleme de sănătate minoare, dar care le va da starea peste cap. Ar trebui să fie optimiști pentru că totul se va rezolva în scurt timp. 

Oaie
Oile vor petrece mult timp în preajma persoanei iubite și se gândesc serios la planuri pentru viitor. 

Iepure
Iepurii își fac bagajele, iar în curând vor pleca în vacanță, deoarece după multă muncă merită în sfârșit să aibă parte de relaxare.  

Șobolan
Șobolanii nu se simt tocmai în largul său, dar îi au alături pe cei dragi pentru a-i putea liniști și a le oferi încrederea în sine. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro