Horoscop chinezesc pentru sâmbată, 14 decembrie 2019: Tigrii se află într-o perioadă dificilă

© arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, sâmbătă, 14 decembrie.

Iepure
Iepurii vor avea parte de momente frumoase alături de familie, dar și de persoana iubită. Vor petrece timp împreună și vor depăna amintiri.

Mistreț
Mistreții primesc vești bune din partea apropiaților. Se anunță o zi frumoasă din toate punctele de vedere. Spre seară o sa aibă parte de o ieșire în oraș. 

Dragon
Dragonii se gândesc la un nou job. Le plac schimbările, așa că nu spun nu provocărilor. Aceștia sunt pregătiți pentru un nou început. 

Oaie
Nativii Oaie vor să aibă mai multă grijă de ei. Se gândesc la mai multe schimbări.

Cal
Zi agitată pentru nativii cai. Chiar dacă este weekend, trebuie să se trezescă devreme și să-și rezolve toate sarciniile din această zi. 

Câine
Câinii își dau tot interesul la locul de muncă. Se fac plăcuți, iar acest aspect îi va ajuta să avanseze mai mult. 

Șerpii
Șerpii nu vor avea o zi tocmai bună. Multe sarcini vor trebui respectate, însă timpul nu le va permite acest lucru. 

Maimuță
Maimuțele se vor odihni și își vor aduna gândurile astfel încât planurile la care se gândesc să le iasă foarte bine. Pe seară vor petrece alături de cei dragi.

Tigru
Tigrii se află într-o perioadă dificillă în viața lor. Anumite persoane încearcă să îi indepărteze și îi face să se simtă foarte prost. Deși tigrii încearcă să rezolve lucrurile, persoana dragă nu pare a fi interesată de subiectele propuse și de foarte multe ori nu răspunde la telefon sau SMS.

Bivol
Bivolii stau foarte bine pe planul sentimental. Aceștia o să se bucure de atenția celor din jur.

Cocoș
Cocoșii își dau tot interesul pentru a putea fi în centrul atenției. Spre seară vor ieși în oraș cu prietenii și vor petrece până în zor de zi. 

Șobolan
Șobolanii reușesc să aibă o zi cu totul specială. Oameni dragi le vor fi alături tot timpul și nu vor duce lipsă de nimic. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro