Horoscop chinezesc pentru sâmbată, 30 noiembrie 2019: Bivolii vor avea multe surprize pe plan financiar

Horoscop chinezesc pentru sâmbată, 30 noiembrie 2019: Bivolii vor avea multe surprize pe plan financiar © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, sâmbătă, 30 noiembrie

Șobolan
Şobolanii se odihnesc și vor petrec timp de calitate alături de cei dragi. Au reușit în sfârșit să înțeleagă că familia este cea mai importantă, așa că va lăsa celelalte lucruri pe alte locuri. 

Bivol
Bivolii vor avea multe surprize pe plan financiar. Se anunță o perioadă foarte bună în privința banilor și este posibil să își facă planuri de vacanță pentru la vară pentru o insulă exotică.

Tigru
Tigrii se folosesc de timpul pe care îl au liber pentru a-l dedica celor mai apropiați prieteni. Deși nu s-au văzut de mult timp, acum au decis că este momentul să petreacă și să își amintească de lucrurile din copilărie.

Iepure
Iepurii au șanse mari să câștige un concurs la care tocmai s-au înscris. Este posibilitatea ca pe seară să iasă în oraș, iar acolo să primească marea veste. 

Dragon
Aceasta zi va fi pentru dragoni una cu vești mai puțin plăcute, dar care vor fi rezolvate rapid deoarece o să gândească pozitiv.

Șarpe
Șerpii nu vor avea o zi tocmai bună. Vor fi impulsivi, iar tot ce vor spune alții despre ei o să-i enerveze și o să le producă o stare ciudată.

Cal
Calului îi merge foarte bine în această zi, atât în carieră, cât și pe plan sentimental. Pe seară o să iasă cu familia și vor schimba multe idei, dar vor face și planuri mari pentru viitor. 

Capră/Oaie
Această zodie ar trebui să se gândească mai mult la ceea ce vrea să facă și să lase petrecerile pentru o perioadă. Anturajul în care se află nu le va face bine, de aceea ar trebui să încerce să iasă cât mai rapid. 

Maimuță
Maimuţele vor fi foarte energice și active în această zi, iar le va aduce o stare bună și celor din jur. Pe plan sentimental stau foarte bine, însă nici partea financiară nu e de neglijat. 

Cocoș
Cocoșii ar trebui să fie mult mai încrezători și să spere că totul va fi bine în final. Ar trebui să lase în urmă trecutul

Câine
Câinii se vor bucura de compania persoanei iubite. Vor petrece timp împreună, vor ieși în oraș și se vor gândi serios la planuri pentru nuntă. Familia este foarte încântată și așteptă marea veste

Mistreț
Mistreții nu au o stare prea bună. Au nevoie de liniște și întelegere pentru a-și putea rezolva tot ce e nevoie. Prietenii acestora ar trebui să îi ajute și să-i asculte.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro