Horoscop chinezesc pentru sâmbătă, 4 ianuarie 2020: Maimuțele se pregătesc pentru vacanță

Horoscop chinezesc pentru sâmbătă, 4 ianuarie 2020: Maimuțele se pregătesc pentru vacanță © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, sâmbătă, 4 ianuarie.

Dragon
Dragonii au parte de vizite surpriză din partea celor dragi. Aceștia se vor bucura de multă odihnă însă își vor face și planuri de vacanță.

Șarpe
Șerpii stau bine pe plan sentimental, însă nu același lucru îl putem spune despre partea financiară. Aceștia au mai multe probleme cu banii, dar care vor putea fi rezolvate în curând.

Tigru
Tigrii ar trebui ca în perioada următoare să aibă mare grijă la persoane cu care socializează. Nu toată lumea va fi de încredare, așadar mare atenție.

Maimuță
Maimuțele se pregătesc intens pentru o vacanță frumoasă departe de frigul de afară. Aceștia nu vor merge singuri, ci alături de persoana iubită.

Cal
Caii nu stau foarte bine pe partea sentimentală în această zi. Mai multe probleme cu persoana iubită nu le vor da pace, iar acest lucru o să-i deranjeze destul de mult. 

Câine
Nativii din zodia câine vor fi apreciați la locul de muncă. Planuri mari pentru viitor pentru ei, dar și interes pentru un domeniu la care au visat de mult timp. 

Mistreț
Perioada următoare va fi una destul de bună pentru nativii din zodia mistreț. Aceștia vor întâlni persoane noi cu care vor lega prietenii strânse.

Cocoș
Cocoșii stau bine pe partea sentimentală și se bucură din plin de momentele petrecute alături de persoana iubită. Nativii din această zodie se simt foarte bine în compania jumătații sale. 

Bivol
Nativii din zodia Bivol au revenit cu forțe proaspete în anul 2020. Aceștia sunt pregătiți să facă față tuturor provocărilor din acest an. 

Oaie
Nativii din zodia oaie își vor petrece această zi alături de familie deoarece nu se simt tocmai în largul lor. Aceștia vor fi încurajați de familie și susținuți tot timpul.

Iepure
Iepurii o țin tot în petrecere de câteva zile. Pe ei nimic nu îi distrage, iar acest lucru o să le aducă multe prieteni. 

Șobolan
Șobolanii vor primi vești bune de la serviciu. Este posibil ca aceștia să fie avansanți într-o nouă funcție, ceea ce le va aduce un câștig mult mai mare, dar și alte responsabilități. 


 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro