Horoscop chinezesc pentru săptămâna 2-8 martie: Bivolii vor traversa o perioadă tensionată

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 2-8 martie: Bivolii vor traversa o perioadă tensionată © Arhivă

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele în săptămâna 2-8 martie.

Şobolan

Şobolanii vor avea o săptămână destul de dificilă. Nativii din această zodie vor fi solicitaţi atât acasă, cât şi la locul de muncă. Trebuie să analizeze bine situaţiile şi să nu se obosească prea mult, deoarece acest lucru îşi va pune amprenta asupra sănătăţii lor mai târziu.

Bivol

Bivolii nu vor fi nici ei prea norocoşi. Riscă să fie implicaţi în multe dispute şi de multe ori pot degenera în lucruri şi mai grave. Trebuie să fie ceva mai răbdători, pentru a putea face faţă provocărilor.

Tigru

În aceeaşi situaţie sunt şi Tigrii. Deşi îşi dau toată silinţa pentru ca lucrurile să decurgă aşa cum trebuie, persoanele din jurul lor nu sunt pe aceeaşi lungime de undă. Îşi vor rezolva probleme cu calm, explicându-le celorlalţi punctele lor de vedere până vor reuşi să-i convingă.

Iepure

La fel ca Şobolanii, nativii din zodia Iepure vor fi implicaţi într-o serie lungă de activităţi. Mare atenţie, nu trebuie să îşi neglijeze sănătatea. Trebuie să aibă grijă la alimentaţie şi odihnă, pentru că altfel se vor simţi epuizaţi încă de la începutul săptămânii.

Dragon

Dragonii sunt de departe cei mai norocoşi nativi ai săptămânii. Indiferent că este vorba despre planul profesional sau cel sentimental, persoanele din această zodie vor reuşi să îşi vadă dorinţele împlinite.

Şarpe

Şerpii vor face paşi importanţi în cuplu. Partenerii lor de viaţă vor fi surprinşi de latura lor romantică pe care o vor dezvălui mai ales în weekend, atunci când vor petrece împreună momente de neuitat.

Cal

Caii vor avea foarte mult noroc în carieră. Tot ce trebuie să facă este să îşi asculte propria intuiţie şi să nu dea neapărat ascultare vorbelor celor din jur. Există şi oameni care vor să le pună beţe în roate.

Capră / Oaie

Caprele din zodiacul chinezesc nu se vor simţi apreciate în această săptămână, indiferent de cât de multe sacrificii ar face. Nu trebuie să se demoralizeze, ci să se gândească că este doar o perioadă mai puţin favorabilă. 

Maimuţă

Maimuţele sunt puse pe fapte mari, în ceea ce priveşte aspectul lor fizic. Vor începe să facă mai mult sport, fie în natură, fie la sala de forţă.

Cocoş

Cocoşii vor avea parte de momente inedite alături de persoana iubită. Este posibil ca să ia o decizie importată împreună, în urma căreia se pot anunţa clopote de nuntă.

Câine

Câinii dau dovadă de multă ambiţie. Sunt mai decişi ca oricând să facă unele schimbări în viaţa lor, mai ales pe plan profesional.

Mistreţ

Mistreţii sunt plini de energie. Se vor implica în multe activităţi la locul de muncă, dar în acelaşi timp vor şti şi cum să se distreze alături de prieteni, seara, în club.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro