Horoscop chinezesc pentru săptămâna 6-12 ianuarie. Dragonii și Câinii au mare noroc în dragoste

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 6-12 ianuarie. Dragonii și Câinii au mare noroc în dragoste © Arhivă

Săptămâna viitoare va fi una plină de provocări. Fie că e vorba despre planul sentimental, profesional sau financiar, nativii vor trece prin diverse situații care le vor schimba viitorul. Pentru Câini și Dragoni se arată o perioadă prosperă în dragoste, iar Mistreții au șanse mari să se îmbogățească.

Dragon

Dragonii din zodiacul chinezesc vor avea parte de surprize uriașe pe plan sentimental. Dacă se află deja într-o relație, aceștia își vor face planuri pentru a trece la pasul următor. Pentru nativii care sunt în căutarea unui partener de viață se arată semne foarte bune. Vor cunoaște o persoană nouă, cu care vor fi împreună pentru mult timp.

Câine

Câinele este la fel de norocos ca Dragonul în ceea ce privește dragostea. Deși nu se așteptau ca săgeata lui Cupidon să-i lovească atât de devreme, chiar de la începutul anului, Câinele va face cunoștință cu o persoană care le va întrece așteptările și cu care se va înțelege de minune.

Bivol

Nici situația Bivolilor este mai rea. De curând, aceștia au cunoscut o persoană nouă. Săptămâna viitoare vor petrece niște clipe de neuitat împreună și se vor simți relaxați și răsfățați, lucru de care aveau nevoie.

Maimuță

Spre deosebire de zodiile prezentate până acum, Maimuța se va axa mai mult pe planul profesional. Munca sa va fi în sfârșit răsplătită la locul de muncă, astfel că există mari șanse să fie avansată în funcție. În același timp, i se poate propune o ofertă mai avantajoasă.

Șarpe

În această săptămână, Șerpii vor trece printr-o perioadă de reflectare asupra lucrurilor pe care vor să le facă în viitor. Își vor stabili obiectivele și vor pune cap la cap toate aspectele pentru a avea parte de succes.

Iepure

Din păcate, Iepurii nu vor fi foarte norocoși în zilele ce urmează. Vor trece prin diverse situații incomode care le vor deteriora starea de spirit. Pentru a rezolva toate problemele trebuie să fie foarte răbdători.

Capră/Oaie

În ceea ce le privește pe Capre/Oi, acestea vor fi nevoite să facă diferite compromisuri pentru ca toate lucrurile să decurgă la fel de bine ca până acum în viața lor. Vor trece prin noi provocări, iar din fericire se vor descurca foarte bine.

Mistreț

Mistreții pot fi foarte norocoși pe plan financiar. Totul depinde de deciziile pe care le iau săptămâna viitoare. Li se vor propune oferte destul de profitabile, care le vor aduce bani frumoși în portofel.

Cal

Caii vor avea o perioadă destul de grea la serviciu. Firi muncitoare, acestor nativi li se va cere ajutorul la locul de muncă pentru a îndrepta greșelile făcute de alți colegi neatenți. Pot fi nevoiți să lucreze și peste program.

Tigru

Tigrii au mai multe idei în minte despre planurile lor viitoare, însă nu sunt destul de curajoși să le pună în aplicare. De fiecare dată când le vor împărtăși celorlalți gândurile lor, aceștia le vor pune mai degrabă piedici, decât să-i susțină. De aceea, trebuie să se bazeze pe propria intuiție.

Cocoș

Pentru Cocoși, zilele ce urmează vor fi destul de relaxante. Nu se confruntă cu nicio situație neplăcută, ba din contră, își vor rezolva toate problemele.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro