Horoscop chinezesc pentru vineri, 3 ianuarie 2020: Șobolanii vor primi vești din partea apropiaților

Horoscop chinezesc pentru vineri, 3 ianuarie 2020: Șobolanii vor primi vești din partea apropiaților © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, vineri, 3 ianuarie.

Dragon
Dragonii vor avea parte de multe surprize din partea unor persoane pe care nu le-au mai văzut de mult timp. Chiar dacă ultima perioadă nu a fost tocmai bună pentru aceștia, acum e momentul să apară o schimbare în viața lor. 

Șarpe
Nativii din zodia șarpe se vor bucura de zilele rămase libere și își vor face planuri pentru viitor. Au mare grijă la persoane care sunt prin preajma lor. 

Tigru
Tigrii nu se simt în cea mai bună formă, iar pentru asta vor avea o dispoziție mai proastă. Câteva persoane vor încerca să le fie alături și să îi susțină.

Maimuță
Deși e iarnă, maimuțele se gândesc deja la vacanța de vară. Aceștia se uită pe oferte pentru a afla care este cea mai bună destinație pentru relaxare. 

Cal
Caii stau foarte bine pe partea sentimentală. În ultima perioadă au avut parte de mai multe eșecuri în dragoste, însă acum se pare că soarele a revenit pe strada lor. 

Câine
Nativii din zodia câine vor fi apreciați la locul de muncă. Planuri mari pentru viitor pentru ei, dar și interes pentru un domeniu la care au visat de mult timp. 

Mistreț
Perioada următoare va fi una plină pentru mistreți. Nativii vor avea mult de muncă, deci ar trebui să fie foarte bine odihniți și preăgătiți cu forțe proaspete. 

Cocoș
Cocoșii vor întâmpina câteva probleme de sănătate minoare ce nu o să le dea cea mai bună stare. Aceștia nu ar trebui să fie deprimați deoarece se va rezolva în cel mai scurt timp. 

Bivol
Nativii din zodia Bivol nu vor reuși să facă față singuri față problemelor din perioada următoare. Aceștia au nevoie de multă sustținere din partea celor din jur.  

Oaie
Nativii din zodia oaie vor afla informații importante despre trecutul lor, iar astfel se vor gândi mult mai atent la ceea ce vor face pe mai departe.

Iepure
Iepurii o țin tot în petrecere de câteva zile. Pe ei nimic nu îi distrage, iar acest lucru o să le aducă multe prieteni. 

Șobolan
Șobolanii vor primi vești din partea apropiaților. Aceștia îi anunță că le vor face o vizită, așadar ar trebui să fie deja pregătiți. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro