Horoscop chinezesc pentru vineri, 6 decembrie 2019: Caii vor avea o perioadă aglomerată

Horoscop chinezesc pentru vineri, 6 decembrie 2019: Caii vor avea o perioadă aglomerată © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, vineri, 6 decembrie

Iepure
Iepurii au parte de o zi alături de cei dragi. Vor avea parte de momente de liniște în care se vor pune la bătaie idei și păreri pentru un eveniment important ce va avea loc în viitor.

Mistreț
Mistreții vor avea o zi bună, iar în același timp vor primi o veste importantă, una care îi va ajuta foarte mult să își schimbe complet viața. Se anunță o perioadă frumoasă pe mai departe. 

Dragon
Dragonii nu au o zi tocmai bună, însă prietenii vor încerca să le fie alături și să se gândească mai mult la ei. Pe seară vor primi o veste ce le va schimba starea într-una mai plăcută.

Oaie
Nativii Oaie nu sunt mulțumiți de felul în care decurg lucrurile în ultima perioadă și vor să facă o schimbare în viața lor. Momentan nu știu ce e de făcut, însă se gândesc serios la o soluție.

Cal
Nativul cal va avea parte de o perioadă aglomerată și vor fi puși pe drumuri toată ziua. Vor rezolva o serie de lucruri care trebuiau terminate de mult timp.

Câine
Câinii vor avea o zi importantă din toate punctele de vedere. Pe partea profesională vor merge foarte bine, mai ales că în curând va veni o oportunitate în calea lor, iar aceasta le poate schimba destinul definitiv. 

Serpii
Șerpii  din zodiacul chinezesc sunt puși pe fapte bune. Aceștia vor iniția o campanie umanitară și vor fi foarte bine implicați în actele benfice ale acestora. 

Maimuță
Maimuțele vor avea o stare bună, iar în această zi vor petrece mult timp alături de toți cei dragi. Nativii Maimuță sunt extrem de pătrunși în spiritul sărbătorilor de iarnă. 

Tigru
Tigrii vor purta discuții importante cu persoana iubită, iar aceasta va face lumină în legătura cu viitorul relației lor. La final totul va fi bine. 

Bivol
Bivolii au parte de o zi în care vor fi cu susul în jos. Aceștia nu vor avea o stare prea bună, ci vor fi foarte recalcitranți. Aceștia ar trebui evitați în această zi. 

Cocoș
Cocoșii se vor bucura de o mărire de salariu. Se gândesc foarte bine la o viitoare vacanță unde își vor încărca foarte bine bateriile. 

Șobolan
Șobolanii au o zi plictisitoare și se gândesc serios la multe schimbări ce vor trebui să aibă loc în viața lor. Acestea ar trebui să să evite momentele monotone. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro