Horoscop chinezesc pentru sâmbătă, 23 noiembrie 2019: Șobolanii stau bine pe plan sentimental

Horoscop chinezesc pentru sâmbătă, 23 noiembrie 2019: Șobolanii stau bine pe plan sentimental © arhiva

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, sâmbătă, 23 noiembrie

Dragon
Oricine vei punea în aplicare o să-ţi iasă ca la carte. Deşi nu concepi un eşec, acesta o să vină la un moment dat pentru a avea parte şi de această experinţă. Vei avea o zi cu multe reuşite-

Șobolan
Pe plan sentimental stai foarte bine şi eşti gata să faci următorul pas. Nici în plan financiar nu stai rău şi s-ar putea să ai parte de o mărire de salariu 

Iepure
O să aveți o zi complicată deoarece vă veți certa cu cei din jurul vostru și nu o sa țineți cont de părerile oamenilor. Ar fi cazul să va calmați și să încercați să vă rezolvați probleme în liniște.

Oaie
Aveți simțul umorului și vă adaptați ușor la tot ce e nou. Multe persoane vor sta în prejma voastră și o să primească energie pozitivă atunci când petrec timpul cu voi.

Tigru
În această zi sunteți cu capul în nori și visați la o lume roz. Din păcate, nu este așa. Aceasta zi pentru voi va fi cu suișuri și coborâșuri.

Câine
E o zi în care vrei să oferi totul celor din jurul tău. Ești darnic și nimic nu te poate opri în a nu face fapte bune. Te gândești serios să dai o sumă mare celor nevoiași, însă familia ta nu vede neaparat cu ochi buni toată această treabă.

Cal

Vă odihniți în această zi și vă gândiți la planurile de viitor alături de persoana dragă. Plănuiți o vacanță departe de țară.

Șarpe
Ești nostalgic și te gândești la oamenii din trecutul tău. Împreună cu familia stați la masă și vă uitați la poze și filmulețe cu oameni pe care i-ați pierdut și pe care i-ați iubit. 

Mistreț
Ești sincer și onest cu toată lumea, iar acest lucru îți va aduce multe beneficii. Zi frumoasă pentru voi, liniște și pace. 

Maimuță
Pentru voi o să fie o zi destul de complicată. Aveți probleme în iubire și ar fi bine să le rezolvați cu calm și să vă gândiți la viitor  

Cocoș
Vă dați interesul la locul de muncă sau în activitățile de familie, iar pentru acest fapt o să fiți foarte bine răsplătiți de cei din jur 

Bivol
Ai evolut destul de mult din punct de vedere profesional și te aștepți să primești o mărire de salariu. Acest lucru se va întâmpla atunci când te aștepți mai puțin.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro