Horoscop chinezesc săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie: Iepurii vor câştiga o sumă mare de bani

Horoscop chinezesc săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie: Iepurii vor câştiga o sumă mare de bani © Arhivă

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele în săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie.

Şobolan

Şobolanii vor întâmpina noi provocări pe plan profesional. Vor exista mulţi invidioşi care încearcă să le fure meritele, de aceea trebuie să fie foarte atenţi la cei din jur. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, trebuie să dea dovadă de multă răbdare.

Bivol

Nici Bivolii nu scapă de probleme la locul de muncă. Aceşti nativi tind spre perfecţiune, însă de cele mai multe ori se vor supăra atunci când li se va atrage atenţia. Pentru a putea evolua, trebuie să fie ceva mai ambiţioşi şi să dea tot ce-i mai bun din ei.

Tigru

Tigrii trebuie să-şi dea frâu liber imaginaţiei. Îi aşteaptă surprize mari, din toate punctele de vedere. Tot ce trebuie să facă este să-şi menţină atitudinea pozitivă.

Iepure

Iepurii se numără printre norocoşii acestei săptămâni. Cu toate astea, chiar dacă vor avea câştiguri surprinzătoare pe plan financiar, trebuie să aibă mare grijă la bani şi să nu se încreadă în oricine.

Dragon

Dragonii vor cunoaşte o persoană nouă, de care vor fi foarte impresionaţi. Există mari şanse să îşi facă o relaţie, după ce o bună perioadă de timp au fost singuri. Trebuie să se lase duşi de val şi să trăiască clipa.

Şarpe

Şi Şerpilor le va merge bine în aceste zile. Vor găsi soluţii pentru problemele care îi tulbură de ceva timp şi vor vedea în sfârşit că lucrurile nu sunt atât de grave pe cât şi-au imaginat. Vor primi o oportunitate pe care ar face bine să nu o refuze.

Cal

Caii vor fi destul de solicitaţi, deoarece nu au ştiut să refuze atunci când au avut ocazia. Trebuie să fie ceva mai relaxaţi pe viitor şi să se bucure mai mult de linişte, altfel vor fi prea ancoraţi în muncă şi pot deveni puţin irascibili.

Capră / Oaie

Oile din zodiacul chinezesc vor fi puşi la încercare de săgeata lui Cupidon. În viaţa lor poate să revină o fostă iubire, decizie pe care trebuie să o cântărească foarte atent.

Maimuţă 

Maimuţele trebuie să se concentreze asupra problemelor pe rând. Altfel, se vor trezi cu o grămadă de responsabilităţi pe cap şi nu vor mai şti să le facă faţă. În weekend vor petrece clipe minunate alături de partenerii de viaţă.

Cocoş

Cocoşilor li se vor deschide noi oportunităţi pe plan sentimental. Pentru a nu da cu piciorul unei şanse la fericire, trebuie să lase deoparte subtilităţile şi să-şi exprime sentimentele în mod direct.

Câine

Câinii se vor simţi iubiţi şi apreciaţi de cei dragi, deoarece vor petrece mai mult timp cu familia. În ceea ce priveşte cariera, trebuie să aibă încredere în forţele proprii şi să aplece urechea la ceea ce spun colegii de muncă.

Mistreţ

Mistreţii vor fi foarte muncitori, iar rezultatele vor fi pe măsură. Dau dovadă de buni organizatori, astfel vor reuşi să coopereze foarte bine cu ceilalţi colegi pentru a fi mai eficienţi. În weekend vor primi o invitaţie la o cină romantică sau o seară de film.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro