Horoscop chinezesc de weeekend. Doi nativi vor plânge în pumni în aceste zile

Horoscop chinezesc de weeekend. Doi nativi vor plânge în pumni în aceste zile © Spynews

Mai este puțin și începe weekendul, iar zodiacul chinezesc a pregătit foarte multe surprize pentru nativi. Zilele vor fi bune pentru majoritatea dintre ei, însă doi nativi vor avea parte de experiențe pe care nu le vor uita atât de ușor. 

Anul Mistrețului este foarte bun pentru toți, iar unii dintre nativi vor prospera, mai ales pe plan financiar. Atitudinea politicoasă a nativului Mistreț va genera sentimentul prosperității și al bogăției, însă vor exista și aspecte mai puțin favorabile. 

Șobolan. Acceptă toată provocările din acest weekend, iar la una dintre acestea va face o schimbare majoră în ceea ce privește viața ta socială.

Bivol. Implică-te în problemele apropiațiilor, pentru că weeekend-ul acesta vei juca rol de psiholog pentru cei dragi. Weekend-ul acesta vine cu prilej de întâlniri și multă voie bună.

Tigru. Nu te stresa și ia lucrurile mai cu calm. Nu consuma energie pe lucruri pentru care nu merită să îți bați capul, iar cei din jurul tău vor avea nevoie cu siguranță de încurajări.

Iepure. Este rost de planuri de vacanță în acest weekend și, cine știe, poate chiar veți reuși să stabiliți unde veți petrece sărbătorile de iarnă.

Dragon. Posibil să apară ceva probleme cu două rude apropiate. Vor avea nevoie de sprijinul tău și trebuie să te menți calm, pentru a face față cu brio acestui weekend.

Șarpe. Dacă ai un partener, e nevoie de mai mult timp petrecut împreună astfel că este timpul să îl surprindeți și să mergeți într-o escapadă romantică.

Cal. Nu este exclus să vă mutați în casă nouă în acest weekend. Dacă amânați aceste planuri, vă veți bucura de vizita unor prieteni dragi.

Capră/Oaie. O baie cu spumă și ceva muzică relaxantă cu siguranță vor face să dispară problemele și stresul acumulate pe parcursul săptămânii. 

Maimuță. Nu te abate de la programul tău, îndiferent de propunerile ispititoare. Weekend-ul este un prilej bun să vă distrați.

Cocoș. Dă curs invitațiilor la petreceri și cu siguranță vei avea parte de o distracție pe cinste, în acest weekend. Sună toți prietenii!

Câine. Nu fii dezamăgit dacă nu îți ies lucrurile fix așa cum ți-ai propus. Cu siguranță se vor ivi ocazii mai frumoase și incitante.

Mistreț. Gândește, înainte să vorbești! Nu da curs certurilor și încearcă să gândești la rece orice decizie pe care o iei în acest weekend.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro