HOROSCOP DRAGOSTE. Trei zodii își vor întâlni astăzi jumătatea

HOROSCOP DRAGOSTE. Trei zodii își vor întâlni astăzi jumătatea © Pixabay

Vești bune în plan amoros pentru mai mulți nativi ai zodiacului. Ziua de astăzi pare a fi ideală pentru înfiriparea unor povești de dragoste, mai ales pentru trei zodii, care chiar ar putea să își întâlnească marea iubire.

Venis și Saturn s-au întâlnit pentru această zi, putând da naștere unor adevărate idile, spumoase și pline de pasiune. Cum Luna se îndreaptă spre Rac, se va întări sentimentul de a trage spre casă, ceea ce înseamnă că orice relație nou începută va fi și una care va dănui o perioadă.

Cele 3 zodii care își găsesc jumătatea

TAUR

Nativii zodiei Taur care sunt singuri au la orizont numai vești bune. Au șanse mari să își întâlnească jumătatea, în timp ce cei care sunt deja într-o relație ar trebui să lucreze mai mult la viața lor amoroasă. E nevoie de o mai bună exprimare a sentimentelor și a frustrărilor.

RAC

Cu puțin mai multă încredere în ei, nativii zodiei Rac își pot întâlni astăzi marea iubire. Astrele vor zâmbi asupra lor și le vor permite și celor care sunt deja într-o relație să își reaprindă flacăra dragostei. De aceea, este recomandat să organizeze o ieșire în oraș cu jumătatea lor sau să își facă planuri de viitor.

SCORPION

O zi propice pentru împlinirea viselor. Șarmul îți va fi pus în valoare de conjunctura astrologică, motiv pentru care ai șanse foarte mari să îți întâlnești astăzi jumătatea. Cei din cuplu trebuie să mai dea drumul frâielor și să îl lase pe partener să preia inițiativa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro