Cât vei trăi, în funcție de zodia ta. Ai curaj să citeşti

Cât vei trăi, în funcție de zodia ta. Ai curaj să citeşti © Pixabay

Cu toate că nimeni nu poate şti exact data la care fiecare om va muri, conform spuselor astrologilor, semnul zodiacal care guvernează asupra noastră, ne poate spune dacă vom trăi mult sau puţin. Cu alte cuvinte, fiecare nativ are un număr destinat de ani.

Berbec

Persoanele din această zodie sunt nişte firi foarte ambiţioase. Pot da dovadă de multă încăpăţânare şi perseverenţă, deoarece vor îndeplini tot ce îşi pun în cap. Acest lucru are şi o parte negativă, deoarece pentru a obţine tot ce vor, uită să mai aibă grijă de ei. Deşi îşi ating obiectivele, trec printr-o perioadă de autodistrugere, care constă în lipsa somnului, consumul de mâncare nesănătoasă, etc. Aceaste negjilenţe îşi vor pune amprenta asupra sănătăţii lor, lucru resimţit mai degrabă spre cea de-a doua parte a vieţii. Aceşti nativi pot să trăiască până la 85 de ani.

Taur

Taurii sunt şi ei destul de energici. Poate puţin prea energici. Aceştia sunt implicaţi de-a lungul vieţii în nenumărate proiecte, din cauza cărora, în timp vor da diverse semne de oboseală. Trebuie să înveţe să fie ceva mai liniştiţi şi mai relaxaţi dacă vor să trăiască mai mult de 70 sau 80 de ani.

Gemeni

Longevitatea gemenilor nu este deloc una sigură. Unii nativi vor trăi o viaţă foarte lungă, în timp ce alţii nu ajung nici măcar la vârsta la care să aibă copii. Totul depinde de stilul lor de viaţă. Trebuie să înveţe să mai ia câte o pauză atunci când se simt extenuaţi şi să nu se stoarcă până la ultimul strop de energie. Aşadar, în funcţie de cât de bine se îngrijesc de sănătatea lor, aceştia pot ajunge să trăiască între 45 şi 80 de ani.

Rac

Racii se numără printre cei mai norocoşi nativi ai zodiacului, din acest punct de vedere. Vor avea parte de o viaţă lungă, deoarece ştiu să treacă cu înţelepciune peste fiecare obstacol al vieţii. Lipsiţi de stres, aceştia trăiesc peste 90 de ani.

Leu

Leii sunt şi ei foarte longevivi. Ştiu cum să se îngrijească, datorită firii lor intuitive care îi ajută să se conformeze fiecărei situaţii. Stau foarte bine la capitolul "sănătate", aşadar pot trece chiar peste vârsta de 95 de ani.

Fecioară

În schimb, Fecioarele nu stau foarte bine la acest capitol. De-a lungul vieţii, sunt implicaţi în prea multe situaţii care îi va obosi atât fizic, cât şi mental. Trebuie să se oprească imediat, atunci când simt că nu mai pot ţine pasul. Conform astrologilor, cei mai mulţi nativi vor trăi o viaţă scurtă. Trăiesc între 50 şi 80 de ani.

Balanţă

Nativii din zodia Balanţă îi întrec chiar şi pe Lei. Îşi rezolvă problemele cu cap, fără să acţioneze impulsiv. Acest lucru le va fi de mare ajutor în viaţă. Pot depăşi 100 de ani.

Scorpion

Nativii din această zodie sunt nişte persoane foarte altruiste. Le sunt mereu de ajutor celor din jur, iar asta le poate dăuna, deoarece se pot implica prea mult şi probleme celorlalţi îi afectează. Nu trebuie să se mai consume din lucruri banale şi să se gândească mai mult la ei. Viaţa lor va fi cuprinsă între 50 şi 65 de ani.

Săgetător

Săgetătorii sunt cam pe aceeaşi lungime de undă cu Racii. Nu se lasă învinşi de piedici, astfel că pot depăşi cu uşurinţă vârsta de 90 de ani.

Capricorn

Capricornii se situează undeva la mijloc. Trăiesc între 60 şi 80 de ani. S-ar putea bucura însă de o viaţă şi mai lungă dacă nu ar vrea să facă atât de multe lucruri deodată.

Vărsător

Vărsătorii sunt nişte nativi mai visători. Atunci când simt că îi apasă prea multe probleme, în loc să fie afectaţi, caută o soluţie prin care să se detaşeze uşor, uşor de realitate şi să vadă partea plină a paharului. Trăiesc peste 90 de ani.

Peşti

Peştii vor fi puşi mai mereu în situaţia de a o lua din nou de la zero. Dacă sunt destul de puternici, pot depăşi vârsta de 70 de ani.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro