3 zodii care îţi vor fi prieteni pe viaţă

3 zodii care îţi vor fi prieteni pe viaţă © yve.ro

Oare ce ne-am face fără prieteni? Fără ce-a de-a doua familie, pe care de această dată ne-o alegem. Însă şi această decizie trebuie luată cu cap, deoarece uneori ne dezamăgesc oamenii la care ne aşteptăm mai puţin. Aşa că îţi venim în ajutor cu un top al zodiilor care ştiu să fie prieteni şi cu siguranţă vor fi acolo mereu.

Capricorn

La nativii Capricorni, calitatea este baza, ci nu cantitatea. Sunt nişte persoane sincere, care preferă să lase deoparte bărfa şi să îţi zică în faţă ceea ce gândesc. Odată ce te-ai împrietenit cu un Capricorn, greu vei ieşi de la inima lui. Ai grijă cum te comporţi. Nu vrei să pierzi un asemenea prieten.

Leu

Leul are un simţ al umorului extrem de ridicat. Cu toate acestea, este si foarte serios, mai ales atunci când se implică într-o prietenie, fiind întrutotul lângă persoana respectivă, sfaturile venind la ordinea zilei. Este mereu lângă tine şi ştie să asculte şi să aibe răbdare.

Săgetator

Săgetătorul este nelipsit de lângă prietenii săi. Indifierent că munceşte sau este prins în diferite probleme, întotdeauna va fi acolo, la orice oră şi orice moment, când prietenii au nevoie de el. Este printre puţinele zodii care nu au niciun interes asupra persoanelor din jur, bucurându-se de simpla prezenţă a acestora.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro