3 zodii care nu mint niciodată

3 zodii care nu mint niciodată © Pixabay

Trăim într-o lume în care minciuna şi parşivenia se află pe primul loc. Oamenii nu mai ştiu să fie sinceri unii cu ceilalţi şi preferă să se vorbească pe la spate, decât să-şi spună în faţă adevărul. Cu toate acestea, încă mai există persoane care nu mint niciodată. Oare te regăseşti printre nativi?

Capricorn

Nativii din Capricorn se numără printre cele mai sincere persoane, aşa că, dacă ai un asemenea om în viaţa ta, preţuieşte-l! Ar trebui să fie în joc viaţa unui om sau salvarea propriei cariere pentru ca un Capricorn să mintă. Este considerat drept corectitudinea întruchipată, aşa că nu va apela niciodată la minciuni. Preferă să-ţi zică totul în faţă, chiar dacă ştie că te deranjează sau te doare. În orice caz, o greşeală recunoscută, este pe jumătate iertată. Bucură-te de prezenţa lui în viaţa ta!

Scorpion

Scorpionii mai au tendinţa să spună din când în când, mici minciunele, însă asta extrem de rar. Şi chiar dacă o fac, nu vor recunoaşte nimic, nici măcar sub tortură! Este obsedat de tot ceea ce înseamnă dezamăgire şi trădare, deoarece a trecut mereu prin asta şi a suferit cumplit. Decât să-ţi zică ditamai minciuna, preferă să fie discret şi să păstreze totul în secret! Nu-i place să provoace suferinţă celor din jur, aşa că nici tu nu ar trebui să faci asta la adresa lui.

Vărsător

 “Prieten îmi e Socrate, dar mai prieten îmi e adevărul”, este zicala după care se ghidează nativii din Vărsător. Mai scapă deseori minciuni, însă în niciun caz unele care ar putea schimba firul poveştii sau care te-ar face să suferi. Ţin foarte mult la demnitatea lor şi au principii, aşa că preferă să rămână consecvenţi în privinţa adevărului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro