3 zodii care nu se grăbesc în dragoste

3 zodii care nu se grăbesc în dragoste © Pixabay

Oamenii vin şi pleacă şi este datoria noastră să putem face faţă fluxului care are loc de fiecare dată în vieţile fiecăruia. Există anumite zodii care nu se grăbesc să se îndrăgostească, ştiind că totul va veni la momentul potrivit. Oare te regăseşti printre nativi? 

Fecioară 

Nativii din zodia Fecioară au fost mereu o fire analitică, cântărind foarte bine situaţiile înainte de a face un pas important sau de a alege ceva ce le va schimba viitorul. Sunt genul de persoane care nu se grăbesc, mai ales atunci când vine vorba să cunoască pe cineva. Îşi deschid inima numai în momentul în care se simt pregătiţi şi au dobândit încredere în persoana de lângă ei. Trebuie să se asigure întotdeauna că partenerul/a este pe măsura aşteptărilor, înainte ca totul să devină prea serios.

Taur

Deşi atunci când îi cunoşti, par genul de oameni care sunt gata să se dedice în totalitate partenerului/ei, Taurii sunt foarte precauţi. Caută siguranţă, confort şi decizii practice, considerând că sunt cele mai importante lucruri în viaţa fiecărui om. Leagă relaţiile în timp şi nu se grăbesc în a lua decizii care îi pot distruge pe viitor.

Capricorn

Cu toate că încearcă să se stăpânească cât mai mult, nativii din zodia Capricorn se lasă foarte des duşi de val. De aceea, şi-au ridicat un scut de protecţie atunci când vine vorba de relaţii, aşa că, le trebuie o perioadă mai îndelungată de timp ca să se îndrăgostească şi să analizeze pachetul unei noi iubiri. Sunt foarte muncitori şi responsabili şi au nevoie de un partener de viaţă pe măsură. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro