3 zodii care nu ştiu să iubească

Toţi ne dorim relaţii lungi care să fie ca în poveşti şi să avem parte de iubirea şi respectul cuvenit, însă uneori acest lucru nu ţine numai de noi, ci şi de partener. Oare care sunt zodiile care nu ne vor întoarce sentimentele?

Leu

Nativii lei consideră că dragostea este totul pentru ei, însă se înşeală. Nu ştiu să iubească, aşteptând totul din partea partenerului/ei, oferind prea puţini. Aşteaptă complimente la ordinea zilei şi se iubesc prea mult ca să mai ofere şi altora din ceea ce au. Lăsaţi narcisismul, altfel veţi pierde pe toată lumea.

Taur

Viaţa nu va fi uşoară cu un nativ taur lângă tine. Pe lângă faptul că ajung să iubească foarte greu, aceştia sunt foarte duri cu ei, lipsa de încredere fiind prezentă. Înainte de a vă băga într-o relaţie, iubiţi-vă mai mult pe voi şi după încercaţi să-l iubiţi şi pe celălalt. Viaţa e prea scurtă pentru regrete şi e păcat să treceţi prin astfel de momente.

Săgetător

Dintotdeauna săgetătorii au avut probleme cu implicarea în tot ceea ce înseamnă relaţii sentimentale. Sunt dornici să-şi trăiască viaţa la maxim şi zboară din floare în floare, fără să se gândească la consecinţe. Aşa că fetelor, dar şi băieţi, fugiţi de partenerul/a săgetător şi canalizaţi-vă atenţia spre iubirea adevărată. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro