3 zodii care se vor îngrăşa de sărbători

Deşi cu toţii aşteptăm sărbătorile şi şi colindele, dar şi luminiţele ce ne vor încâlzi sufletele, cel mai important moment rămâne masa de Crăciun, locul unde nu ai cum să rezişti în faţa tuturor tentaţiilor expuse în faţa ochilor. Însă, cu toate acestea, trebuie să realizezi că sărbătorile vor trece, iar kilogramele acumulate nu o să te ajute. 

Fecioară

Ţine minte că planul de acasă nu o să iasă niciodata aşa cum vrei. Să ştii că dacă mergi pe principiul că vei gusta şi atât, nu înseamnă că nu te vei îngrăşa, ba chiar din contră, kilogramele vor apărea în număr dublu, preparatele la care ai visat tot anul fiind cât mai multe pe masa de sărbători, iar tu normal că vei gusta din fiecare. 

Rac

În mai puţin de o lună, sărbătorile bat la uşă, iar tu eşti momentan în plină dietă, considerând că sarmalele de pe masa de Crăciun nu vor reprezenta o problemă în definirea siluetei tale. Cu toate că speranţa moare ultima, în cazul tău ar exista două soluţii. Ori renunţi la dietă şi o începi imediat după sărbători, ori te ţii tare în faţa bucatelor care îţi vor învălui simţurile.

Gemeni

Nu zice nimeni să nu mănânci, însă cu limite. Zilele nu au intrat în sac, iar preparatele de Crăciun pot fi gătite cam în orice perioadă a anului. Aşa că fii mai mai cumpătat/ă şi las-o mai moale, altfel vei regreta mai târziu, iar timpul tău pentru mersul la sală este limitat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro