Top 3 zodii care vor avea un weekend de coșmar. Toate planurile le sunt date peste cap!

+3 click pentru
galerie

Top 3 zodii care vor avea un weekend de coșmar. Toate planurile le sunt date peste cap! © Spynews.ro

Dacă unele zodii de bucură din plin de un weekend de senzație, altele au toate motivele să se plângă! Astrologii vin cu vești proaste pentru 3 nativi ai horoscopului, pentru care aceste 2 zile de weekend vor și un adevărat coșmar. 

Weekend de coșmar pentru 3 nativi ai horoscopului

Unii nativi ai zodiacului sunt extrem de ghinioniști în acest weekend! Potrivit astrologilor, vor avea parte de 2 zile de coșmar, în care toate planurile pe care le au vor fi date peste cap și nimic nu va merge așa cum își doresc aceștia. 

Cele 3 zodii care vor avea un weekend de coșmar sunt Berbec, Gemeni și Scorpion

Pentru nativii Berbec, planurile nu vor merge deloc așa cum și-au pus în gând, iar în acest weekend vor avea parte de o surpriză neplăcută din partea persoanei iubite. 

Nativul Gemeni va primi o veste proastă

A 2-a zodie ghinionistă din acest weekend este zodia Gemeni. Acest nativ va primi o veste proastă din partea unui membru de familie, care îi va da planurile peste cap. Astrologii îl sfătuiesc să trateze totul cu calm și să nu se agite, căci va înrăutăți situația. 

Scorpionii au probleme serioase cu banii, în acest weekend

Ultima zodie care va avea un weekend de coșmar este Scorpion. Acest nativ va întâmpina numeroase probleme de natură financiară în acest weekend, care îl va face să renunțe la lucrurile pe care plănuise să le facă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro