3 zodii care vor fi singure de Valentine's Day

3 zodii care vor fi singure de Valentine's Day © Pixabay

Valentine's Day este una dintre cele mai aşteptate sărbători pentru majoritatea persoanelor, deoarece consideră că este momentul oportun în care îşi pot sărbători dragostea. Ei bine, în acest an, ziua de 14 februarie va fi una destul de tristă pentru 3 zodii. Oare te numeri printre nativi?

Berbec

Se produc mari schimbări din punct de vedere sentimental, fiind un adevărat război între orgolii. Se află în plin conflict cu toată lumea şi nu-şi găsesc locul de o bună perioadă de timp. Cât despre parteneri, preferă să stea mai mult singuri, trecând printr-o perioadă tristă a vieţii lor, motiv pentru care vor petrece sărbătorile destinate iubirii, în casă, în faţa serialului preferat.

Rac

Nici nativii din zodia Rac nu au o perioadă tocmai bună, încercările lor pentru a închega relaţia, fiind în zadar. Sentimentele nu sunt reciproce, partenerul/a având alte intenţii. Vor fi nevoiţi să pună piciorul în prag şi să se despartă, cât mai curând. Cu toate că 14 februarie îi va prinde singuri, imediat după, va veni o perioadă de împlinire sufletească.

Capricorn

Oare cum mai suportaţi să vă certaţi zilnic? Încercaţi să evitaţi subiectele care provoacă conflicte, însă, se vede clar că nu este posibil. Relaţia nu va mai dura foarte mult, mai ales că nu vă mai simţiţi confortabil de ceva timp. Dar nu vă demoralizaţi, doar pentru că veţi fi singuri de 14 februarie, nu înseamnă că nu vă veţi găsi sufletul pereche. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro