3 zodii de femei care au început anul în lacrimi

3 zodii de femei care au început anul în lacrimi © arhivă

Cu toate că noul an ar fi trebuit să fie o schimbare în bine pentru toată lumea, pentru unele native din zodiac lucrurile nu stau chiar aşa. Oare care sunt cele 3 zodii de femei care deja varsă lacrimi la început de an?

Leu

Se ştie deja faptul că femeile din zodia Leu au un grad ridicat de sensibilitate, iar asta nu poate nega nimeni. Anul nici nu a început bine şi lacrimile deja au curs pe chipul nativelor din zodia Leu, problemele cu partenerul depăşindu-le puterea pe care o deţineau. E greu de trecut peste, dar nu e imposibil, iar bărbaţi se găsesc pe toate drumurile. 

Rac

Nativele din zodia Rac se numără şi ele printre persoanele triste de la acest început de an, fiind într-o situaţie nemaiîntâlnită până acum, depresia punând stăpânire pe ele fără să-şi dea seama. Anul acesta nu este unul tocmai uşor, însă lupta cu propria persoană trebuie să iasă în faţă întotdeauna. Ai grijă de tine şi nu te da niciodată bătută! 

Gemeni

Puternice, însă emotive şi sensibile în acelaşi timp, femeile din zodia Gemeni nu sunt foarte uşor de împăcat luna asta. Noaptea dintre ani nu a fost prea strălucită, iar ce a urmat după..nici atât. Toate s-au adunat, iar lacrimile şi tristeţea nu au mai stat la locul lor. Revino-ţi şi nu-ţi strica anul! E păcat să nu-ţi oferi încă o şansă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro