5 zodii care se despart în decembrie

Se pare că finalul lui 2019 va fi unul devastator pentru unele zodii. Oare care sunt cele care vor trece prin lacrimi chiar înainte de sărbători?

Capricorn

Lipsa de curaj îşi pune amprenta în ceea ce îl priveşte pe nativul Capricorn. Lucrurile încep să scârţâie şi nu mai merg la fel ca înainte, incompabilitatea dintre parteneri fiind vizibilă. 

Taur

Legătura dintre parteneri devine tensionată, ba chiar apar episoade de mânie. Din păcate nu mai ajungeţi la un punct comun, ceea ce înseamnă ca fiecare va fi nevoit să meargă pe drumul lui.

Vărsător

Posesivitatea nu este tocmai indicată într-o relaţie, simţi că eşti prins într-un loc pentru care cândva ai fi dat totul. Vrei să te eliberezi şi să devii omul care ai fost la început. Ai grijă ce alegeri mai faci pe viitor. 

Peşti

Schimbă-ţi comportamentul! Trebuie să înveţi să respecţi omul de lângă tine şi să-l faci fericit. Partenerul/a a obosit să mai lupte pentru ceva care nu duce nicăieri. Vei fi lăsat cu ochii în soare când te aştepţi mai puţin.

Leu

Te afli într-o relaţie toxică, care nu îţi mai aduce pic de fericire. Trebuie să realizezi că obişnuinţa nu face bine şi să te resemnezi. Ia-ţi inima în dinţi şi pune stop. Nu pierzi nimic, ba chiar o să vezi că ai de câştigat. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro