Cele mai norocoase zodii din 2020

Cele mai norocoase zodii din 2020 © Pixabay

Anul a început în forţă pentru mai mulţi nativi şi se pare că pe tot parcursul norocul va fi de partea lor în toate domeniile. Oare te afli în topul celor mai norocoase zodii din 2020?

Leu

Un an perfect pentru nativii din zodia Leu! Persoanele care se află sub acest semn zodiacal au parte de împlinire în toate domeniile, excelând pe cel financiar. Banii nu se câştigă uşor, însă când vine vorba de Leu, este întotdeauna omul potrivit la locul potrivit. În ceea ce priveşte sănătatea, nativii nu au nicio problemă, însă este recomandată mai mult odihnă.

Vărsător 

Printre norocoşii din acest an întâlnim şi zodia Vărsător, care va cunoaşte un succes colosal pe plan profesional. Faptul că se dedică muncii şi nu uită de unde au plecat, este un merit care le va aduce sume colosale, dar şi înaintarea în funcţie. Din punct de vedere al dragostei, îşi vor găsi jumătatea spre finalul anului, aşadar nu vă faceţi griji, nu veţi rămâne singuri. La capitolul sănătate şi familie totul este roz, cu toate că şi în cazul lor nu ar strica puţină odihnă în plus.

Rac

Racii se pregătesc pentru schimbări mari anul acesta. Au de gând să elimine toate persoanele false şi toxice din jurul lor, făcând curăţenie generală în grupul de prieteni. Au o energie cum rar întâlneşti şi sunt mai dornici de viaţă ca oricând, molipsind persoanele de lângă ei. Ar trebui totuşi să pună mai mult accentul pe carieră, asta dacă vor ca acest an să le aducă beneficii materiale considerabile.

Gemeni

Veşti bune pentru persoanele care se află sub semnul zodiacal al Gemenilor! Pe lângă faptul că îşi vor întâlni marea dragoste, vor avea parte şi de o nuntă fastuoasă. Fericirea şi euforia de care dau dovadă te va învălui fără să vrei, fiind mereu cu zâmbetul pe buze indiferent de greutăţi. Nu lasă de izbelişte nici planul profesional, trăgând din greu pentru a ajunge acolo unde îşi doresc. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro