Compatibilitate zodii în funcţie de culoarea ochilor

Compatibilitate zodii în funcţie de culoarea ochilor © Instagram

Conform ştiinţei care studiază irisul ochilor, specialiştii au găsit soluţia pentru o relaţie de succes, în funcţie de culoarea ochilor şi de zodie. Culoarea ochilor nu numai că spune multe despre personalitatea omului, dar arată şi abilităţile şi compatibilitatea cu unele zodii. 

Ochii verzi

Persoanele cu ochii verzi sunt echilibrate şi sincere, însă îşi găsesc destul de greu liniştea interioară. Sunt pline de viaţă şi stabile în relaţii, dorindu-şi o persoană pe măsură, care să ofere măcar jumătate din cât oferă ele. Le este greu să prindă încredere în persoana care le place şi să iubească, doar o dată ce încep să simtă ceva pe acest drum, o fac pentru totdeauna.
Compatibilitate: Vărsător, Rac, Gemeni.

Ochii albaştri 

Pe lângă aspectul fizionomic plăcut dat de culoarea ochilor albaştri, persoanele înzestrate cu această nuanţă sunt considerate drept creative. Au o energie aparte şi sunt deschise întotdeauna la lucruri noi, gata să facă imposibilul pentru ceea ce-şi doresc cu adevărat. De asemenea, sunt persoane atractive, inteligente, dând dovadă din plin de un sex-appeal cum rar întâlneşti.
Compatibilitate: Berbec, Scorpion, Peşti. 

Ochii căprui

Deşi este o culoare întâlnită des, simbolizează foarte multe. Atuurile persoanelor cu acest specific al irisului sunt voinţa, atractivitatea, dar şi spontaneitatea, trăind fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima. Sunt foarte ambiţioase, luptând pentru ceea ce-şi doresc, dar şi destul de geloase într-o relaţie, fiindu-le teamă de ceea ce ar putea face partenerul/a.
Compatibilitate: Fecioară, Taur, Capricorn.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro