Cum cucereşti un bărbat din zodia Berbec?

Noul an trebuie să ne găsească pe toţi împliniţi sufleteşte, în braţele persoanei iubite. De cele mai multe ori, bărbatul din zodia berbec este cel mai des întâlnit de femei, aşa că îţi venim în ajutor cu câteva ponturi pentru a-l cuceri.

Mai întâi de toate, bărbatul berbec este independent. Nu-i place să i se spună ce să facă, unde să meargă sau mai ales, să fie controlat. Cu cât va fi lăsat mai liber, cu atât el se va dedica mai mult personei iubite. 

Este plin de viaţă şi are o energie care îi molipseşte pe toţi, aşa că încearcă să te mulezi după el. Fii mereu cu zâmbetul pe buze şi optimistă, pentru că dacă vei face contrariul, poţi considera deja pierdută lupta, îndepărtându-l fără să realizezi. Probleme se rezolvă mereu în doi, nativul berbec fiind adeptul comunicării. Dacă nu există comunicare, ce rost mai are relaţia, nu?

Iubeşte cu patimă, dar greu. Norocoase sunt cele care-l vor face să iubească. Berbecii iubesc cu patos, cu ardoare, dedicându-se cu totul în relaţie şi oferind de fiecare dată şi mai mult din ei pentru binele partenerei. Aşa că, nu-ţi bate joc. Doar nu vrei să regreţi toată viaţa că ai pierdut un asemenea bărbat.

Deşi distracţia este un must în rândul berbecilor, nu pun accentul mereu pe asta, preferând uneori şi serile liniştite acasă în faţa unui film bun. Nu-l stresa cu ieşiri prea multe şi încearcă să-i oferi din timpul tău. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro