Cum cucereşti un bărbat din zodia Gemeni?

Dacă eşti genul de persoană plină de energie şi dornică de noi exeprienţe, e clar că partenerul ideal este nativul Gemeni. Aşa că venim în ajutorul tău cu câteva sfaturi pentru a-l cuceri cât ai clipi.

Nativul Gemeni se dedică total persoanei iubite, însă foarte greu. Dacă chiar vrei să ai parte de un asemenea bărbat, trebuie să fii înzestrată cu foarte multă răbdare şi înţelegere, deoarece o dată ce-l faci să se îndrăgostească de tine, rămâne al tău pentru totdeauna. Nimic nu e uşor la început, dar pe viitor va merita toată silinţa pe care ai depus-o.

Curajul ar trebui să fie primordiala calitate care să te definească, deoarece bărbatul Gemeni este ahtiat după aventură şi trăieşte fiecare zi ca şi cum ar fi ultima. Este înnebunit după călătorii şi excursii, aşa că fă-ţi bagajele dinainte, ca să ai totul pregătit.

Adoră ca femeia să facă primul pas. De obicei, majoritatea bărbaţilor sunt speriaţi atunci când femeile fac primul pas în a cuceri. Ei bine, nu este cazul bărbatului Gemeni, deoarece apreciază acest lucru ca fiind dovadă de încredere şi stăpânire pe sine, două calităţi pe care aceasta le adoră la femeia de lângă el.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro