Cum seduci o femeie din zodia Balanţă

Cum seduci o femeie din zodia Balanţă © arhivă

În momentul în care ai găsit femeia care îţi place, vei face tot posibil să o cucereşti. Însă, nu toate femeile sunt la fel, aşa că venim cu un mic ajutor înaintea ta pentru a ştii cum să cucereşti femeia din zodia Balanţă.

Ascult-o!

Nativa din zodia Balanţă are întotdeauna nevoie să vorbească cu cineva sau să spună cuiva problemele prin care trece. Trebuie să fii mereu acolo şi să ai răbdare cu ea, căci îi place să despice firul în două până când ia decizia corectă.

Fii în pas cu ea!

Femeia Balanţă este curajoasă, fiind ahtiată după aventură şi adrenalină. Are nevoie de un partener pe măsură, care să fie mereu în pas cu nebunia ei. Dacă vrei să o cucereşti cu adevărat, gesturile nebuneşti trebuie să fie prezente la ordinea zilei.

Fii misterios!

Nu-i spune totul din prima, altfel o vei plictisi. Fiind o adventurieră covinsă, îi va plăcea mereu să descopere ceva nou la persoana de lângă ea. Aşa că dacă i-ai oferit din prima tot ceea ce trebuia să afle pe parcurs, faptul este deja consumat.

Nu-i spune niciodată ce să facă!

Asta urăşte cel mai mult, deoarece este o femeie independentă, cu capul pe umeri. Este genul de persoană care, deşi gândeşte mult o situaţie, într-un final va lua decizia cea mai bună. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro