Horoscop de weekend. Luna plină în Leu are efecte asupra tuturor semnelor zodiacale

Luna plină în Leu are efecte asupra tuturor semnelor zodiacale © Arhiva

Astrologii vin cu veşti bune pentru weekendul care stă să înnceapă. Luna plină aflată în Leu are efecte asupra tutror semnelor zodiacale, făcându-ne să trăim emoţii excepţionale. Astfel, Luna are un puternic cuvânt de spus pentru felul în care ne manifestăm şi trăim iubirea.

Berbec

Casa în care locuieşti acum este punctul forte. Tot ceea ce se întâmplă în viaţa ta se învârte în jurul acestui cămin. Aici îţi trăieşti cele mai frumoase clipe alături de persoana iubită, iar o schimbare decorativa ar fi benefică, oricât de mică ar fi.

TAUR

Luna în Leu te va ajuta să străluceşti în acest weekend. Cei din jur se vor simţi atraşi de tine, iar romantismul va atinge cote maxime. În relaţia cu partenerul, o mică plimbare va putea reaprinde flacăra dintre voi.

Gemeni

Este cea mai favorabilă perioadă pentru a-ţi întâlni marea dragoste. Profită de această ocazie şi fă un prim pas în viaţa de amor, iar în casa este recomandat să faci câteva schimbări.

Rac

Luna în Leu te ajută să începi o viaţă nouă. Fie că eşti acasă sau într-o vacanţă ai toate şansele să întâlneşti o persoană aparte.

Leu

Pentru că Luna se află în zodia ta este semn că trebuie să închei orice relaţie cu trecutul şi să mergi mai departe. Dacă eşti hotărât, viitorul va fi unul strălucitor pentru tine.

Fecioară

În această perioadă eşti extrem de sociabilă. Acum poţi lega noi prietenii, dar te poţi şi întoarce la o veche dragoste.

Balanţă

Luna în Leu, dar şi destinul te împingă către relaţii noi. Este o oportunitate să cunoşti oameni noi, care te vor ajuta pe viitor.

Scorpion

Vei avea parte de un weekend excelent. Totul vine de la sine, atsfel că nu vei fi nevoit să grăbeşti lucrurile. Bucură-te de momente plăcute alături de cei dragi şi trăieşte clipa.

Săgetător

Toată dragostea pe care ai oferit-o acum se va întoarce la tine. Iubeşte-te pe tine mai întâi şi vei vedea că vei da peste oameni minunaţi în calea ta.

Capricorn

Luna în Leu îţi dă toate şansele să străluceşti. Însă, este şi o perioadă care aduce confuzie pe toate planurile. Oricum, totul se va rezolva, mai devreme sau mai târziu.

Vărsător

Luna în Leu te apropie şi mai mult de o persoană din jurul tău. Nu forţa lucrurile, ai încredere în tine şi totul va ieşi exact aşa cum îţi doreşti.

Peşti

Spune ceea ce simţi şi nu te mai ascunde. Se anunţă o perioadă financiară bună, nu mai bine pentru o călătorie alături de persoana iubită.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro