Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop decembrie 2020. Berbecii și Gemenii vor avea un sfârșit de an încărcat

Horoscop decembrie 2020. Berbecii și Gemenii vor avea un sfârșit de an încărcat

Publicat pe 07.12.2020 la 17:03 Actualizat pe 07.12.2020 la 17:04

Remus Ionescu a pregătit horoscopul lunii decembrie. Iată ce îți rezervă astrele la final de an, în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut. Se pare că ultima lună a anului 2020 este una extrem de încărcată pentru berbeci, gemeni și nu numai.

Remus Ionescu aduce horoscopul pentru fiecare zodie în parte

Remus Ionescu aduce horoscopul lunii decembrie

Arhiva

  • Horoscopul lunii decembrie 2020.
  • Remus Ionescu a pregătit horoscopul fiecărei zodii.
  • Ce ți-au pregătit astrele în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Berbec

Se anunta un sfarsit de an destul de incarcat pentru nativii zodiei Berbec, cam in ton cu ritmul ultimelor luni. Sunt activi, intreprinzatori, simt ca este momentul actiunii si nu al reflectiei. Nu sunt dispusi sa reduca turatia motoarelor, simt ca mai au un cuvant de spus in domeniul lor de activitate, la locul de munca sau in proiectul in care sunt angajati de luni sau chiar ani.

In acelasi timp cu implicarea intr-o activitate importanta pentru ei se poate schimba si ceva profund la nivel sufletesc. Vad lucrurile in ansamblu, fac legaturi cu evenimente mai vechi din viata lor, reflecteaza la povestile si experientele unor apropiati. Pe de alta parte, pot avea momente de luciditate remarcabila si trec dincolo de pasiuni si dorinte, anticipeaza evolutia unei situatii, comportamentul altora.

Schimbarile importante de la inceputul celei de a doua jumatati a lunii (intrarea lui Saturn si apoi a lui Jupiter in semnul Varsatorului) sunt de bun augur pentru nativii Berbec si ii vor influenta pana la sfarsitul anului viitor. Vor aparea sanse de promovare (lucru foarte posibil chiar in ultima decada a acestei luni), sporirea destul de marcanta a veniturilor lor (sigur, tinand cont de evolutia de ansamblu a economiei si a pietei muncii), incep sa simta ca eforturile lor din ultimii ani nu au fost in zadar.

A doua decada a lunii decembrie aduce schimbari neasteptate. In decurs de cinci zile, nu mai putin de cinci planete schimba zodia pe care o traverseaza fiecare dintre ele si, in acest context, Berbecii (si nu doar ei) vor resimti schimbari de interes, dispozitie, atitudine fata de o persoana, situatie sau proiect.

Aspectul financiar necesita atentie in primele doua decade ale lunii. Vor sa isi achite datorii ori sa faca niste cheltuieli mai serioase, dar par sa manifeste oarece lejeritate sau neatentie; nu este bine sa ia de bun tot ce li se spune, sa ceara garantii, sa se informeze despre seriozitatea sau bonitatea celor care le cer bani.

Taur

Se anunta o prima jumatate de luna destul de placuta pentru nativii zodiei Taur: atmosfera frumoasa in cuplu, se simt pregatiti pentru o relatie sentimentala (daca actualmente sunt liberi) si este foarte probabil ca viata sa le faca o surpriza frumoasa in acest caz.

In perioada 13-15 decembrie, Luna noua in semnul Sagetatorului: se recomanda atentie sporita tranzactiilor financiare, propunerilor de afaceri.

In intervalul 15-21 decembrie, nu mai putin de 5 planete trec dintr-o zodie intr-alta, astfel ca fiecare dintre noi va resimti schimbari de prioritati, interese, atitudini. Venus, planeta guvernatoare a zodiei lor, paraseste Scorpionul si intra pe teritoriul Sagetatorului. Taurii vor avea sanse sporite sa intre in posesia unor sume sau bunuri care li se cuvin, sa li se restituie sume date cu imprumut (si al caror termen a fost depasit) ori sa obtina bani de pe urma unor asocieri sau a unor recomandari din partea unor fosti sau actuali clienti.

Din 19 decembrie, Jupiter si Saturn se vor afla (pana spre sfarsitul anului viitor, amandoua) in Varsator. In lunile care urmeaza sunt de asteptat schimbari destul de serioase care tin de cariera, afaceri, sfera profesionala; pana atunci poate ca incep sa le vina idei de afaceri, observa o nisa sau domeniu caruia sa i se dedice, afla despre reorganizari ale firmei la care lucreaza de care vor putea profita, despre firme care intentioneaza sa se relocheze ori sa investeasca si care vor oferi astfel locuri de munca.

Pentru Tauri ramane delicata prezenta lui Marte in semnul Berbecului (pana la jumatatea lunii ianuarie): situatii din trecut pe care nu le-au abordat asa cum trebuia se pot intoarce acum impotriva lor, neglijarea sanatatii sau a odihnei (sigur, doar daca acest lucru s-a intamplat pentru o perioada mai lunga de timp) le poate aduce surprize neplacute, se poate pune problema clarificarii sau incheierii unei situatii, relatii.

Gemeni

Primele doua decade ale lunii decembrie sunt destul de incarcate in plan social si relational. Intalniri, negocieri, discutii, controverse, schimb de argumente. Risca sa isi piarda din sustinatori ori sa isi faca dusmani daca nu tin cont de sensibilitatile celor cu care vin in contact, daca nu ofera explicatiile care li se cer. Poate ca evenimentele ii obliga sa aleaga una dintre tabere aflate in competitie. Acum se vede taria de caracter, capacitatea de a accepta o infrangere de moment sau daca stiu sa ii respecte pe cei cu care au avut ceva de disputat.

Pentru cei care nu sunt intr-o relatie sentimentala actualmente, interes pentru gasirea unui partener de viata. Apar imprejurari in care pot avea o discutii mai serioase cu cea/cel pe care o admira, incep sa cunoasca preferintele, interesele, modul in care celalalt vede lucrurile. Iar dupa aceea vor simti daca o relatie sentimentala le poate fericirea. Din acest punct de vedere, a doua jumatate a lunii le poate aduce surprize neasteptat de placute.

Schimbari importante si de bun augur pentru Gemeni incep sa fie simtite din a treia decada a lunii decembrie. Pe rand, Saturn si Jupiter parasesc Capricornul si intra pe teritoriul zodiei Varsator. Pentru ca vorbim despre planete lente, nu ne asteptam ca efectele sa se observe instant. Vor putea constata insa ca se usureaza intr-un fel situatia financiara. Poate ca achita ultimele transe sau rate si se simt eliberati. Poate ca se ajunge la o intelegere legata de partaj, impartirea unei mosteniri, iesirea din indiviziune. Poate ca se hotarasc sa isi schimbe obiceiuri de consum (deci de cheltuiala), sa isi administreze altfel banii, sa puna ceva deoparte pentru zile negre.

In mare, luna decembrie promite sa fie o luna placuta pentru Gemeni; in plus, se simt gata pentru un proiect, o relatie, o aventura profesionala iar in unele cazuri de una spirituala (deschidere spre religie, lucruri ce nu pot fi demonstrate, doar simtite).

Rac

Pentru Raci sunt aspecte astrale amestecate in primele doua decade ale lunii decembrie. Munca multa, activitate desfasurata de multe ori pe cont propriu, fara ajutorul dorit. Soare si Mercur ii solicita din plin: Racii sunt activi si nu se impiedica de obstacole si dificultati, cauta chiar si rezolvari cu care nu sunt obisnuti, variante pe care le folosesc pentru prima oara.

Sunt motivati sau constransi sa se incadreze intr-un buget, termen de predare ori au la dispozitie resurse limitate. Cu atat mai mari, insa, sunt satisfactiile o daca cu atingerea obiectivului. Si cu atat mai mult ies in evidenta in fata sefului, a clientului sau chiar a colegilor, a celor apropiati. Si nu este exclus sa primeasca recunoasteri, o diploma, un premiu (fie el si neoficial, dar simbolic in cercul din care face parte).

Inima buna, farmec personal, constiinta propriei valori, dorinta de a-si depasi performante anterioare: toate acestea la un loc pot fi observate la nativii Rac in luna decembrie.

Inca este o perioada excelenta pentru doamnele care doresc sa devina mamici. In ansamblu, perioada fara probleme serioase de sanatate.

Spre a treia decada a lunii decembrie, schimbari destul de serioase pentru Raci. Cel mai important, Saturn si Jupiter ies din semnul Capricornului si intra in Varsator. Iar efectele vor fi resimtite in sfera relationala: de afaceri, asocieri sau in viata sentimentala. Jupiter este benefic, Saturn malefic, astfel ca prezenta acestora le-a adus Racilor in ultimul an evenimente de tot felul: certuri si impacari, tensiuni si perioade linistite. Greu de tras o concluzie, de facut o parere asupra unei persoane cu care interactioneaza des, cu care sunt ,,obligati” sa formeze echipa, cuplu. Se schimba insa lucrurile si revine armonia echilibrul, linistea in viata lor, dispar semnele de intrebare. Sau poate ca dispar si obstacolele care au stat in calea logodnei, casatoriei.

Leu

Pentru nativii zodiei Leu se anunta o perioada grozava in primele doua decade ale lunii decembrie. Incredere in ei insisi, inima buna, succese personale; ,,se leaga” lucrurile, ies asa cum isi doresc, fara prea mari eforturi (sigur, conteaza si experienta, eforturile anterioare, bunele relatii interpersonale etc.).

Se simt stapani pe ei insisi, contempleaza si se bucura de progresele inregistrate in ultimele luni si ani si socotesc ca este momentul sa tinteasca mai sus (au argumente profesionale sau de alta natura pentru acest lucru).

Perioada placuta in sfera familiala; perioada sarbatorilor favorizeaza strangererea relatiilor, revederi emotionante cu oameni cu care nu s-au vazut de cine stie cand, dar de la care au amintiri frumoase. Sunt posibile (in special in a doua jumatate a acestei luni) surprize placute pentru doamnele care si-au dorit sa devina mame si care au urmat un tratament (saptamani sau luni) sau pur si simplu au fost mai atente cu alimentatia, cu odihna si programul de somn, cu trupul lor).

Incepand cu data de 19 decembrie, Saturn si Jupiter vor fi in semnul Varsatorului (pana la sfarsitul anului viitor). Incep sa se vada efecte in sfera relatiilor parteneriale: sentimentale, de prietenie sau de afaceri. Cei care au avut pana acum colaborari sporadice sunt invitati sa se alature unui grup, firma si li se asigura un contract pentru o perioada lunga sau chiar nedeterminata. Poate afla ca au depasit o perioada de proba si au fost selectati drept furnizori principali, tehnicieni sau colaboratori permanenti etc. Posibil reviriment si in sfera sentimentala, familiala. Foarte posibil sa scape de un program obositor sau instabil, nesigur astfel incat vor avea suficient timp de calitate pentru omul iubit, pentru cei dragi.

Culeg roadele eforturilor de luni si ani cei care pana acum au investit, incercat, experimentat, invatat (chiar si din esecuri, dar au trecut mai departe).

Fecioara

Atmosfera destul de linistita pentru nativii zodiei Fecioara la sfarsit acestui an. Se bucura de caldura familiei, de sarbatori, de timpul petrecut cu copiii si cu cei dragi. Sunt firi active, insa isi indreapta acum energia si interesul spre casa, locuinta, gospodarie, parinti sau rude in varsta. Pe de alta parte, interes pentru trecut: al familiei, al locului, al tarii (istorie), al felului in care stramosii se raportau la natura. Se gandesc sa puna in valoare retete vechi sau o mostenire de familie, sa revitalizeze obiceiuri ale locului sau ale familiei. Simt ca trecutul ascunde lucruri de valoare si ca merita sa faca cercetari, investigatii, cautari. Chia si cu aceste lucruri in minte organizeaza poate revederi in familie, invita la ei sau ajung la rude cu care nu s-au vazut de mult timp.

Este o luna grozava pentru copiii nascuti in zodia Fecioarei: isi traiesc copilaria, se bucura de jocuri si experiente personale, in natura (mai putin interes actulamente pentru tablete si telefoane). Sunt foarte atenti la exemplele pe care le vad in jurul lor (in special parinti si bunici).

Schimbare semnificativa incepand din a treia decada a lunii decembrie: Saturn si Jupiter vor intra in Varsator. Efectele nu se vor vedea dintr-o data, insa vor fi de profunde si de durata. Munca multa, eforturi, oboseala. Perioada grozava pentru cei care activeaza pe cont propriu, pentru cei ale caror rezultate pot iesi in evidenta destul de usor (adica unde nu se aplica vorba ca ,,munca in echipa iti permite sa gasesti mereu pe cineva pe care sa dai vina”).

Spre sfarsit de an, mari sperante si ambitii pentru nativii zodiei Fecioara. Privesc departe in viitor, tin cont de lucrurile sau realizate pe cont propriu in ultima perioada, isi propun sa iasa in evidenta, sa valorifice cunostintele acumulate si, foarte important, sa le fie altora de ajutor, de folos.

Balanta

Ritm alert pentru nativii zodiei Balanta luna decembrie, cel putin in primele doua decade ale lunii. Nu au liniste si stare pana cand nu rezolva tot ceea ce si-au propus, vor sa profite de fiecare zi ramasa pana la sfarsitul anului. Iar insistenta lor poate da roade: nu se intrevad obstacole serioase, astfel ca totul depinde in buna masura de atentie, organizare, perseverenta.

Pe de alta parte, bogata viata interioara: traiesc intens tot ceea ce li se intampla, raman cu memoria unor vorbe, intamplari, priviri si atitudini ale celorlalti fata de ei.

Nu sunt excluse momente mai tensionate in cuplu: de fapt, fiecare are tendinta sa creada ca ceea ce spune si crede este important si trebuie sa capete prioritate. Insa programul incarcata al acestei perioade ii poate tine oarecum deoparte de partenerul de viata astfel incat disputele se poarta mai ales la telefon, prin mesaje, fara sa lase urme serioase asupra relatiei dintre ei.

Din punct de vedere astral, scolarii din zodia Balanta sunt cel mai putin afectati de situatiile generate de scoala online. Sunt activi, curiosi, interesati, vor sa tina pasul cu explicatiile profesorilor, sunt interesati sa citeasca, sa afle, isi fac temele.

In a dou jumatate a lunii, Venus (guvernatorul zodiei lor) intra in semnul Sagetatorului. Pe de o parte, acest lucrur inseamna ca strang relatiile cu frati, surori, prieteni apropiati. Petrec impreuna de sarbatori sau la sfarsit de saptamana. Pe de alta parte, schimbari fine in interiorul lor: inteleg, anticipeaza, au strafulgerari ale intuitiei, sunt gand la gand cu omul iubit chiar daca nu se afla fata in fata.

Din a treia decada a lunii, Saturn si Jupiter intra in Varsator. Importanta schimbare de interes si chiar de tonus pentru Balante. Revenire semnificativa de tonus, dorinta de succese personale. Incepe o perioada grozava pentru sportivi, artisti, oameni care au serioase pasiuni colaterale meseriei sau domeniului de activitate.

Scorpion

Activitate bogata pentru nativii Scorpion in luna decembrie; cel mai important este faptul ca abordeaza cu placere toate lucrurile pe care le au pe lista. Iar bucuria este cu atat mai mare cu cat pot obtine venituri suplimentare de pe urma activitatii lor (chiar le obtin). Se prezinta intr-o forma de zile mari si convingator la negocieri, obtin conditii convenabile, reusesc poate sa faca astfel incat sa termina anul fara vreo ramasita in ceea ce priveste sume pe care le au de incasat.

In prima jumatate a lunii sunt aspecte grozave in ceea ce priveste relatia sentimentala. Iubesc si sunt iubiti, sunt bune sanse sa apara cineva in viata lor daca actualmente nu sunt intr-o relatie. Se ingrijesc de ei insisi: de ingatisare, sanatate, dieta (si poate chiar este nevoie, in ultimul plan mentionat: Venus in semnul lor da si o tendinta spre ingrasare).

Trebuie sa facem o atentionare pentru cei care lucreaza cu obiecte ascutite, fierbinti sau taioase, cu masinarii de forta: este nevoie de atentie si prudenta (in special pentru cei mai putin experimentati), de respectarea indicatiilor producatorului.

Pentru nativii zodiei Scorpion, intrarea lui Saturn si a lui Jupiter in semnul Varsatorului poate constitui un moment de cotitura. Este vorba despre planete lente si care, deci, ,,insista” asupra lor sa faca schimbari serioase care tin (de la caz la caz) de locuinta, de localitate de resedinta, de domeniu de activitate (descopera ceva ce poate deveni o ,,mina de aur”, intuiesc potentialul unei activitati). Un an intreg vor avea la dispozitie sa faca aceste schimbari (ba chiar mai mult, tinand cont ca dupa ce Jupiter va parasi Varsatorul, Saturn va ramane acolo inca aproape doi ani; presiunea interioara maxima, insa, este in anul 2021). Unii incep sa construiasca o casa, sa finalizeze una inceputa, se hotarasc sa paraseasca cuibul parintesc, sa se mute impreuna cu fiinta iubita. Interes pentru agricultura, valorificarea unei mosteniri.

Sagetator

Aspecte astrale grozave pentru nativii zodiei Sagetator in primele doua decade ale lunii decembrie. Soarele si Mercur sunt in semnul lor. Au energie, inspiratie, farmec, dorinta de afirmare sau de actiune; nu lasa lucrurile neclare sau neterminate, vor sa stie cine este alaturi de ei. Si sfera partneriala este avantajata in aceasta perioada: isi fac prieteni, detensioneaza relasau reiau relatii daca este cazul, reusesc sa il faca pe omul iubit sa stearga din memorie toate momentele dificile de care au avut parte in aceasta toamna si privesc impreuna spre viitor.

De la jumatatea lunii primesc un ajutor astral important: Venus intra in semnul lor si il va traversa in aproape saptamani. Perioada favorabila pentru conceperea unui copil; nu este vorba doar despre sanatate, ci se despre relatia sufleteasca dintre cei doi.

Pe de alta parte, este o buna perioada pentru remodelare corporala. Chiar daca vremea nu mai este atat de generoasa cu temperaturile, au totusi interes si drag de miscare, exercitii fizice, fitness.

In data de 17 decembrie, Jupiter (guvernatorul semnului lor zodiacal) iese din Capricorn si intra in Varsator, in care va sta (mers direct, retrogradare si apoi iarasi mers direct) pana la sfarsitul anului urmator. Pe de alta parte si Saturn iese din Capricorn si va traversa Varsatorul timp de aproape trei ani. Efectele acestor schimbari se vor vedea mai ales in sfera financiara (mai multa stabilitate; nu or fi avut motive de nemultumire in ceea ce priveste castigurile din 2020, insa si cheltuielile au fost pe masura). Vor fi poate mai precauti in ceea ce priveste cheltuielile sau investitiile, si mai realisti fata de promisiuni sau propuneri de afaceri. Frati sau surori, verisori eventual, vor juca un rol mai pregnant in viata lor: se vad mai des, se prijina, colaboreaza, se gandesc eventual sa realizeze o afacere impreuna, tot felul de variante prin care au de castigat cu totii.

Capricorn

Inceput de luna mai delicat pentru nativii zodiei Capricorn; pana pe 21 decembrie Soarele si Mercur se afla in semnul Sagetatorului. Posibile intarzieri in planurile si activitatile lor, griji sau nemultumiri legate de ritmul in care se desfasoara lucrurile. Evident, exista si o influenta serioasa a hartii natale, efecte de la caz la caz. Din fericire, in prima jumatate a lunii, Venus se gaseste in sectorul prieteniei: apare o mana de ajutor la momentul oportun, un sfat bine intentionat, circumstante favorabile prin intermediul unor vechi colaboratori sau prieteni. Aspecte bune si in ceea ce priveste castigurile financiare: apar pe o lista de prime, bonusuri, castiga neasteptat de bine (tinand cont de specificul perioadei sarbatorilor si a situatiei economice de ansamblu).

Resimt in aceste prime doua decade ale lunii decembrie nevoia de odihna, refacere, liniste pentru gandurile si planurile lor. Si chiar este bine sa lase deoparte grijile si sa se odihneasc suficient (lipsa de concentrare nu poate fi un atu pentru ei nici in activitatea de zi cu zi, nici in planurile pe care si le fac pe termen mai lung).

In data de 17 decembrie, Saturn (planeta lor guvernatoare) paraseste semnul lor si intra in cel al Varsatorului, in care va ramane pentru aproape trei ani. De asemenea, Jupiter va parasi si el Capricornul si va sta in Varsator pana spre sfarsitul anului viitor. Se anunta, deci, schimbari destul de importante pentru nativii zodiei Capricorn. De la caz la caz, scapa de un sentiment apasator, de nemultumire fata de realizarile lor din ultima perioada. Foarte probabil, vor constata si o accelerare a ritmului vietii lor. Deblocari, indeplinirea unor promisiuni care li s-au facut.

Jupiter si Saturn vor sta impreuna pentru un an in sectorul sustinatorilor, sprijinitorilor; apare ajutorul de care au nevoie (fie si emotional), gasesc poate un investitor pentru ideile si proiectele lor.

Varsator

Pentru nativii zodiei Varsator, primele doua decade ale lunii decembrie prezinta aspecte astrale predominant bune. Saturn (guvernatorul zodiei lor) inca se gaseste in Capricorn (o pozitie mai putin fericita pentru ei) pana pe 17 decembrie. In schimb, au sprijin astral in alte zone ale hartii. Oricum, sunt in plina activitate pe acest sfarsit de an (mai putin, se pare, in ultima decada a lunii). Poate ca ei nu au fost foarte multumiti de activitatea lor din ultimele luni (au tendinta sa se judece prea aspru), insa vor avea surpriza sa afle ca sefii sau oameni cu experienta si al caror cuvant conteaza au o alta parere; se pot trezi cu o promovare, oferta interesanta, proiect solicitant.

Sunt, de asemenea, si aspecte bune legate de castigurile lor din activitatea pe cont propriu sau din veniturile salariale (prima, spor, premiu).

Schimbarea remarcabila pentru ei are loc o data cu revenirea lui Saurn in semnul lor (a mai fost acolo, pentru vreo doua luni, in primavara trecuta). Alta stare de spirit, ambitie si motivatie. Incep sa dispara obstacolele pe care le-au intampinat sau poate ca isi schimba ei abordarea, se raporteaza altfel la obiectivele pe care si le-au propus mai demult.

Si Jupiter va fi un aliat al lor de-a lungul intregului an 2021 (mai putin trei zile)., astfel ca vor fi o surpriza placuta pentru ei insisi si pentru colegi sau competitori care ii socoteau iesiti din forma, din calcule.

Pe la jumatatea lunii decembrie pot avea parte de o surpriza placuta: li se arata sau li se acorda incredere (posibila promovare, incredintarea unui proiect important, revenire la o situatia anterioara favorabila lor etc.).

Un alt castig important pare sa fie legat de sanatate. Dupa caz, pot observa ameliorari semnificative ale unei probleme care le-a dat mult de furca, pot constata ca nu mai au nevoie de atat somn pentru refacerea fortelor, ca se pot concentra mai usor.

Pesti

Sunt foarte bune aspecte astrale la sfarsitul acestui an pentru nativii zodiei Pesti. In principiu sunt legate de zona profesionala, cariera, afaceri. Sunt vazuti, observati, apreciati; binele facut candva li se poate intoarce acum cu dobanda. Dupa caz, pot beneficia de schimbarile care au loc in societate influentate de politica, de alegeri.

Cei care au facut toate eforturile sa iasa pe piata cu produse si servicii competitive in aceasta luna a sarbatorilor par sa se bucure de un succes remarcabil; pot da lovitura unii nou veniti in domeniul lor de activitate: gasesc clienti in zona lor geografica sau pe nisa lor. In domeniile sau in firmele in care se acorda premii pentru activitatea din intregul an, Pestii au toate sansele sa se numere printre premianti sau printre cei remarcati in calitate de nou aparuti pe piata, in domeniu.

Chiar este recomandabil sa fie in actiune, pe faza, insistenti in primele doua decade ale acestei luni. Din 19 decembrie, Jupiter (guvernatorul zodiei lor) paraseste semnul Capricornului (o pozitie foarte favorabila lor) si intra in Varsator. Poate ca se schimba conditii, imprejurari, reglementari care le ingreuiaza activitatea; si tocmai de aceea vor putea remarca mai tarziu: ,,am prins ultimul tren”.

Cu Marte in semnul Berbecului pana la jumatatea lunii ianuarie, ramane fragila sfera financiara: cheltuieli mai mult sau mai putin inspirate, de voie sau de nevoie. Diun fericire, pot fi compensate intr-o buna masura dintr-un plus de castiguri obtinute pe final de an (prima, cadou, vanzari sporite, un client cu care realizeaza o afacere consistenta).

Decembrie se anunta, in ansamblu, a fi o luna destul de incarcata, cu prea putin timp de odihna si de reflectie. Foarte probabil ca abia vor astepta perioada sarbatorilor de sfarsit de an, se vor bucura din plin de linistea familiei.

În articolul
Horoscop decembrie 2020. Berbecii și Gemenii vor avea un sfârșit de an încărcat
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Ticy, colegul de breaslă a lui Liviu Guță, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a întâmplat cu cântărețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO
Emisiuni TV • la 23:33
Xtra Night Show. Ticy, colegul de breaslă a lui Liviu Guță, declarații despre dispariția manelistului. Ce s-a întâmplat cu cântărețul, de fapt: „Am vorbit cu familia” / VIDEO
  • Liviu Guță a fost dat dispărut de colegii de breaslă
  • De mai bine de un an, nimeni nu mai știe nimic de el
Horoscop vineri, 29 martie 2024: Fecioarele vor avea zile pline
Horoscop zilnic • la 23:26
Horoscop vineri, 29 martie 2024: Fecioarele vor avea zile pline
  • Horoscopul zilei de vineri, 29 martie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de vineri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Mario Iorgulescu speră să fie liber. Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare. Declarațiile avocatului: „E complet confuz...”
Stiri interne • la 23:17
Mario Iorgulescu speră să fie liber. Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare. Declarațiile avocatului: „E complet confuz...”
  • Mario Iorgulescu speră să fie liber
  • Cum ar putea scăpa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare
  • Declarațiile avocatului
Moment istoric. Arabia Saudită, prima participare la Miss World. Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
Showbiz international • la 23:14
Moment istoric. Arabia Saudită, prima participare la Miss World. Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
  • Moment istoric!
  • Arabia Saudită, prima participare la Miss World
  • Mihaela Rădulescu a avut un mesaj important de transmis
Cine este și cum arată tatăl lui Andrei Bănuță. Cântărețul seamănă perfect cu părintele său / FOTO
Showbiz intern • la 22:58
Cine este și cum arată tatăl lui Andrei Bănuță. Cântărețul seamănă perfect cu părintele său / FOTO
  • Imagine rară cu tatăl lui Andrei Bănuță
  • Cântărețul seamănă perfect cu părintele său
Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost în apartamentul groazei
Stiri interne • la 22:49
Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost în apartamentul groazei
  • Tatăl lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase după ce și-a vizitat fiul, în arest
  • Familia a fost și în apartamentul unde a avut loc crima
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close