Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop iulie 2020: Racii vor avea partea de cea mai bună lună, însă Leii nu vor primi sprijin din partea astrelor

Horoscop iulie 2020: Racii vor avea partea de cea mai bună lună, însă Leii nu vor primi sprijin din partea astrelor

Publicat pe 06.07.2020 la 16:38 Actualizat pe 06.07.2020 la 16:40

Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii iulie, pentru 2020. Află, așadar, ce așteaptă pe fiecare zodie în parte, în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, în horoscopul lunii iulie 2020.

Horoscop iulie 2020: Racii vor avea partea de cea mai bună lună, însă Leii nu vor primi sprijin din partea astrelor

Horoscop iulie 2020: Racii vor avea partea de cea mai bună lună, însă Leii nu vor primi sprijin din partea astrelor

arhiva

  • Horoscopul lunii iulie
  • Remus Ionescu a pregătit horoscopul pentru luna iulie
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

Pana la sfarsitul acestui an, Marte (guvernatorul Berbecului) se va afla chiar in semnul lor, iar acest lucru nu este deloc lipsit de importanta. Se simt in largul lor, increzatori in ei insisi, capabili de lucruri mari. Este timpul sa treaca la treaba, sa abordeze idei si proiecte la care se gandesc de mult.

Vom regasi in aceasta luna la ei calitati pe care le-am admirat inca de la primul contact cu ei: incapatanare, indrazneala, curaj, ambitie. Acestea vin la pachet cu dorinta de independenta, poate si individualitate, egoism,. Au tendinta sa gandeasca asa: “de data aceasta fac doar cum cred eu”. Daca este vorba despre actiuni individuale, aceste lucruri pot fi de admirat. Intr-o relatie, insa, o asemenea atitudine aproape sigur va crea tensiuni si neplaceri, iar efectele vor depinde si de felul in care celalalt s-a obisnuit cu felul de a fi al Berbecului si de climatul recent al relatiei. Intr-un caz extrem, Berbecul poate spune: “cred ca avem nevoie de o pauza in relatie”.

Aceleasi imbolduri le resimt si in activitatea profesionala, in afaceri. Evident ca o atitudine de insubordonare, un exces de indrazneala poate conduce spre incetarea raporturilor de munca. Foarte bine, insa, dupa experienta si varsta, ii poate face pe nativi sa spuna “mi-a ajuns tot ce am invata si am realizat aici, cred ca este momentul sa devin propriul meu sef”. Deci, sa isi faca o afacere pe cont propriu.

Saturn a revenit la inceputul lunii in semnul Capricornului si le intareste atitudinea de mai sus, gandul ca pot mai mult, ca merita mai mult, ca trebuie sa incerce si sa riste. Au parte de intalniri importante: oameni care ii pot face, chiar si indirect, sa ia o decizie curajoasa: ii sfatuiesc, ii incurajeaza, realizeaza cu ei o legatura de afaceri, le acorda incredere (primul client important pentru noua lor afacere).

Merita sa acorde atentie sfatului parintesc, pot primi chiar si ajutor financiar din partea familiei pentru afacerea pe care vor sa o puna pe picioare.

Taur

Pentru nativii zodiei Taur iulie se anunta a fi o luna buna in plan financiar. Venus (patronul zodiei lor) traverseaza casa banilor si sub diverse forme favorizeaza castiguri, acumulari, investitii intelepte. Taurii sunt amatori de arta, frumos si armonie, insa poate ca ultima perioada, cu provocari profesionale si griji diverse i-a tinut departe de pasiunile lor. Acum, acelasi Venus ii ajuta sa isi (re)descopere talente si aptitudini, bucuria de a realiza ceva frumos cu mainile lor.

Poate ca se schimba ceva si in activitatea profesionala: programul, obiectivele care le sunt impuse, ritmul activitatii. Vor avea astfel timp si stare sufleteasca sa se ocupe mai mult si de ei insisi, de sanatate, de familie. Citesc, studiaza, revin asupra unor versuri pe care candva le stiau pe de rost si isi reimprospateaza memoria.

Buna perioada pentru cei care sunt novici in sfera culinara: invata cu usurinta, “simt” cantitatile si efectul ingredientelor, scapa de stresul esecurilor. Iar cei experimentati pregatesc o serie de surprize culinare celor dragi, oaspetilor lor.

De remarcat si faptul ca simt acum nevoia de dulce. Este important cum si de unde isi iau acest dulce, pentru ca se pot produce in corpul lor dezechilibre pe termen mai lung. Bineinteles, idealul este sa caute acest dulce in fructe, dulceata, sucuri, compoturi, inghetata cat mai naturale, preferabil facute in casa. Si, bineinteles, este bine sa observe si efectele alimentatiei asupra siluetei, tonusului.

In decursul acestei luni se gandesc mai mult la ei insisi, se studiaza. Pe de alta parte, reflecteaza la lume, sunt interesati de aspecte subtile. Un plus de optimism, ganduri bune. Anticipeaza, intuiesc, inteleg fara prea multe explicatii; au flash-uri, viseaza lucruri despre care vor spune la un moment dat ca au legatura cu realitatea.

Capitolul care necesita atentie in aceasta luna: sanatatea. Au nevoie de odihna, de somn de calitate; excesele nu sunt bune, nici ambitiile nerezonabile.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni, sfera financiara este prioritara in luna iulie. Sunt aspecte favorabile obtinerii unor castiguri suplimentare, rezolvarii unor incurcaturi din trecut, recuperarii unor sume date cu imprumut. Pe de alta parte, observa ca se aduna si destule cheltuieli, pun cap la cap tot ceea ce si-ar dori sa realizeze in lunile si anii urmatori si isi dau deama cam care sunt eforturile, variantele, economiile pe care ar trebui sa le faca. Iar daca cumva au uitat de niste datorii, li se aduce acum aminte: incep sa apara hartii, somatii, intrebari, apropouri.

Mercur, guvernatorul zodiei lor, este retrograd pana pe 12 iulie si trebuie sa fie atenti la investitiile pe care sunt tentati sa le faca: poate cumpara ceva de care nu au nevoie, fac rezerve exagerate sau pur si simplu nu citesc toate conditiile trecute intr-un contract, oferta. Au tendinta sa gandeasca “am de unde, imi merge bine”, insa trebuie sa realizeze ca acesta situatie nu este fara sfarsit.

In mod firesc, investesc in ei insisi: imbracaminte, incaltaminte, accesorii, cosmetice etc., se adapteaza la vremea de afara. Venus in semnul lor pe intreaga durata a lunii ii indeamna sa isi schimbe infatisarea (coafura, culoarea parului, lungimea acestuia), sa incerce si alte culori sau stiluri vestimentare.

Isi doresc sa atraga priviri, atentia celorlalti, sa se simta bine in pielea lor; daca este cazul, se pregatesc de o cucerire sentimentala.

De-a lungul intregii luni, sfera sociala este generoasa cu ei: au parte de intalniri importante, cunosc oameni care nu sunt mereu disponibili si care pot reprezenta o sansa in plan profesional sau social pentru ei. Tocmai de aceea trebuie sa isi pastreze echilibrul si bunul simt, sa confirme increderea care li se acorda.

Sanatate fara probleme deosebite; trebuie doar sa fie atenti la tendinta de a pune kilograme in plus pe ei; miscarea si sportul pot rezolva aceasta situatie.

Rac

Iulie este una dintre cele mai bune luni ale acestui an pentru nativii Rac; Soarele si Mercur se afla in semnul lor (Soarele pana pe data de 22). Se simt bine, sunt energici, increzatori, dinamici, pregatiti de schimbari importante in viata lor. De ce schimbari ? Marte se gaseste (tot restul anului) in semnul Berbecului; pentru ei, presiune interioara sau evenimente care ii forteaza sa faca o alegere importanta, sa isi descopere un rol, vocatie, loc pe care trebuie sa il ocupe in comunitate.

Schimbarile pot incepe cu sfera relationala si tin, evident, de situatia concreta. Daca simt ca au ajuns la fundul sacului in ceea ce priveste dragostea pe care o mai au de oferit celuilalt sunt gata sa spuna “stop, pana aici” sau sa il puna pe celalalt in fata unei alegeri: ori …, ori … .

Pe de alta parte, este posibil sa revina in viata lor cineva cu ganduri de impacare, sa le prezinte explicatii si scuze; nu este exclus, insa, ca raspunsul pe care il dau sa fie “imi pare rau, dar este prea tarziu acum”.

In iulie, Racii manifesta un plus consistent de ambitie in sfera profesionala sau afaceri. Isi doresc un post de sef, considera poate ca au suficienta experienta si vechime in firma sau in domeniu. La fel de bine, sunt dispusi sa se angajeze intr-o noua provocare profesionala, sa ajunga intr-un domeniu oarecum diferit fata de cel in care au activat pana acum.

Unii dintre ei se gandesc la o activitate pe cont propriu, sa iasa dintr-o asociere daca s-au acumulat nemultumiri serioase fata de atitudinea celorlalti ori de ritmul activitatii. Sunt dispusi sa puna la bataie o rezerva financiara destul de serioasa ca sa isi vada visul implinit, sa se simta independenti in luarea deciziilor.

Sanatatea nu pare sa le ridice probleme serioase in aceasta luna, astfel ca se pot dedica marilor planuri si schimbari pe care le au in vedere.

Leu

In luna iulie sunt destule planete in pozitii mai putin favorabile lor, astfel ca primele doua decade ale lunii sunt neasteptat de obositoare, de incarcate. Si poate ca tocmai de aceea abia asteapta concediul, sfarsitul de saptamana petrecut la mare sau la munte.

Se confrunta cu stari si sentimente contradictorii, au momente in care isi pierd motivatia, nu se simt in cea mai buna forma fizica, se cearta pe ei insisi, isi pierd rabdarea, trec de la agonie la extaz.

Din fericire, se bucura de anturaj placut, prieteni buni si adevarati care au grija sa le aminteasca si de vremurile bune, de succese si realizari. In aceasta luna pot trai situatii interesante: primesc ajutor neasteptat, in al doisprezecelea ceas, afla la timp o informatie care ii ajuta sa faca alegerea buna.

Importanta schimbare din 22 iulie: Soarele intra in semnul lor, astfel ca incep sa scape de niste temeri, regrete sau pareri de rau (pe care foarte probabil ca nu le fac cunoscute nici celor apropiati, le tin in ei insisi), le revine energia, increderea, optimismul, judecata echilibrata. Chiar si cei din jurul lor se pot mira de schimbarea pe care o observa la nativii Leu chiar in data de 22: “spuneai ca ..., erai gata sa abandonezi, sa te dai batut” etc.

Aspecte mai bune in sfera financiara: este posibil sa le vina din urma niste bani, sa primeasca o prima pentru concediu (ceva ce nu era prins in contractul lor de munca), sa apara un contract mai mare (pentru liber profesionisti).

Partea buna este faptul ca amintirea unor esecuri ii forteaza sa isi indrepte atentia spre activitatile respective; vor cauta sa inteleaga contextul, cauze, erori pe care le-au facut ei (proiectare, executie, management) sau poate sa faca o comparatie cu situatii asemanatoare, cu exemple ale altora.

Fecioara

Pentru nativii Fecioara luna iulie se anunta agreabila: se simt bine, iubiti, apreciati, isi fac destul de usor cunostinte care se pot transforma in prietenii durabile. Apar oportunitati in sfera profesionala (promovare la propriu sau la figurat) devin cunoscuti, li se duce vestea de oameni cumsecade, pregatiti, “meseriasi”. Un plus pentru ei il constituie revenirea lui Mercur la miscarea directa in data de 12 iulie. Este posibil sa reapara de atunci o sansa pe care nu au valorificat-o prima oara dintr-un exces de prudenta, neincredere sau de modestie.

Foarte important este faptul ca, chiar daca obtin o promovare sau alt gen de succese profesionale, sunt convinsi trebuie sa isi pastreze atitudinea si raporturile fata de cei care le-au fost colegi, sa ramana modesti, cu capul pe umeri, entuziasti, muncitori, cautatori ai adevarului, ai amanuntelor si intelesurilor. Li se acorda incredere, sunt apreciati, recompensati poate pentru rezultatele din prima jumatate a anului.

Au parte de noroc in plan financiar, pot beneficia de castiguri neasteptate (loto, tombola, tragere la sorti), primesc poate bani suplimentar pentru concediu, vacanta.

Sunt insa hotarati si sa isi faca singuri norocul. Saturn revine in semnul Capricornului si ii convinge ca norocul este si o chestiune de perseverenta, repetitie, antrenamente, organizare, prevedere, luarea in calcul a unor evenimente neasteptate. Astfel ca se gandesc sa isi faca un plan de rezerva, sa isi puna deoparte niste bani, sa investeasca in aparatura, echipamente, lucruri care ii pot ajuta sa isi imbunatateasca performantele.

Trebuie sa mentionam ca sunt aspectele favorabile pentru doamnele care doresc sa devina mame: aceasta poate fi luna fericita in care sa aiba confirmarea sarcinii. In ansamblu, nu sunt probleme serioase legate de sanatate.

Balanta

Pentru nativii Balanta iulie este o luna destul de aglomerata. Chiar si daca si-au programat acum concediul, constata ca nu scapa de griji, telefoane, intrebari, solicitari. Este posibil chiar sa primeasca o invitatie la interviu de angajare daca (cine stie cand) au trimis CV-ul, scrisoarea de intentie sau i-au anuntat pe prietenii buni ca sunt dispusi sa isi schimbe locul de munca. Este foarte posibil sa beneficieze acum de o recomandare (vorba pusa de cineva) si sa primeasca un post, sa fie promovati.

Cei care activeaza pe cont propriu si nu si-au ales luna iulie ca perioada de concediu constata ca au destul de lucru; de aici, evident, si castiguri suplimentare. Nu prea au timp de odihna sau de liniste, sunt mereu in priza si trebuie sa rezolve urgente, sa ia decizii diverse intr-un timp destul de scurt.

Marte in semnul Berbecului (nu doar in luna iulie, ci pana la sfarsitul anului; este o situatie astrala mai rar intalnita) complica oarecum situatia in sfera relationala (privata sau afaceri). Poate ca in aceasta luna (in special in primele doua decade) partenerul de viata vine cu pretentii greu de inteles, propuneri greu de indeplinit. Poate ca fiinta iubita se grabeste, are nevoie de atentie si de ajutor si se plange ca nu prea primeste aceste lucruri din partea nativului Balanta.

Pe de alta parte, daca nu sunt intr-o relatie, se prea poate sa apara in aceasta perioada cineva care se arata foarte interesat de ei si ii curteaza, nu le da pace, insista sa se vada si sa se cunoasca. In aceasta situatie insa, graba strica treaba si ar fi bine sa observe firea si comportamentul celuilalt in mai multe situatii, nu doar fata de ei, eventual sa masoare distanta dintre promisiunile si faptele celui care vrea sa le castige inima, increderea.

Iulie poate fi luna in care se realizeaza o tranzactie imobiliara importanta; dupa caz, se pregatesc sa plece din casa parinteasca, sa isi inceapa viata de cuplu in locuinta lor, chiar daca vor avea ani buni in care sa achite ratele pentru ea.

Scorpion

Nativilor zodie Scorpion, iulie le aduce munca multa, activitati solicitante sau dificile; le vor compensa insa cu drumuri, excursii, calatorii. Sau poate ca este vorba despre o combinatie intre cele doua: tabara de vara, munca voluntara, activitate benevola prestata intr-o alta zona geografica.

Oricum, totul pare sa fie un atelier de invatare si de creatie. Sunt curiosi, intreaba, observa tot ce este in jurul lor si mai ales sunt interesati de conceptiile oamenilor din alte zone geografice, din alte tari. (de unde ajung ei acum). Poate ca unii dintre atei incep sa vada lucrurile altfel, ajung la concluzia ca nu se poate explica lumea fara existenta unui Dumnezeu, a unor reguli si legi, a unei maini nevazute care le ghideaza drumurile si destinul.

Incepand din data de 22, o data cu intrarea Soarelui in semnul Leului, li se deschid usi, apar oportuntati in sfera profesionala sau afaceri. Nu toata lumea se afla in vacanta, ba chiar pentru unii vara reprezinta partea semnificativa a afacerii lor.

Recomandare pentru parintii care au copil nascuti in zodia Scorpionului: este timpul ideal sa isi cheme copiii la treaba, la ajutor, sa le incredinteze sarcini si responsabilitati potrivit varstei lor. In sine, poate ca ajutorul nu este semnificativ, insa pentru cei mici (de zodia Scorpion) poate fi o lectie marcanta, greu de uitat; le deschide pofta spre un anume gen de activitati, ii ajuta sa desopere natura, lumea.

Cei mici sunt dispusi sa munceasca, sa citeasca, sa observe, sa asculte. Deschid ei insisi paginile unei carti, dau curs recomandarii primite de la profesori, invatator, parinti, indrumatori.

Trebuie sa facem o mentiune legata de sanatate, mai exact de riscurile pe care sunt dispusi sa si le asume in aceasta luna. Bine este sa fie atenti la obiecte fierbinti, ascutite, taioase sau care se misca cu rapiditate si pot provoca rani.

Sagetator

Pentru nativii zodiei Sagetator, in luna iulie are prioritate sfera financiara; isi doresc siguranta, predictibilitate, un trai linistit dupa momentul in care vor iesi la pensie. Sunt constienti de faptul ca situatia actuala nu ofera asa ceva, insa sunt firi active si isi bat capul cu afaceri, cu valorificarea unei mosteniri, teren, resurse. Cauta poate un sponsor sau partener de afaceri pentru ideile si proiectele lor, daca este cazul, incearca sa ajunga la o intelegere cu cei cu care trebuie sa imparta o mostenire, eventual le propune sa faca ceva impreuna.

Trebuie sa atragem atentia ca aspectele astrale nu sunt ideale si ca pot fi atrasi acum de investitii riscante ce promit insa castiguri deosebite. Trebuie sa fie atenti la toate propunerile pe care le primesc: sa ceara amanunte, sa verifice acte, estimarile care le sunt prezentate, sa incerce sa studieze ei insisi situatia, problema: riscuri, dificultati etc. Si, bineinteles, sa se intereseze de istoricul in afaceri al celui/celor cu care sa gandeste sa plece la un asemenea drum.

Sunt bune aspecte in sfera sentimentala, chiar daca nu lipsesc neintelegerile (caci Mercur este retrograd pana pe 12 iulie si poate produce incurcaturi). Putin probabil insa sa apara probleme serioase sau de durata. Pe durata intregii luni, Venus se gaseste in casa parteneriatelor: atitudine pozitiva a fiintei iubite fata de ei, incredere, rabdare, impacari (daca este cazul).

Doamnelor care sunt insarcinate li se recomanda sa acorde atentie sporita sanatatii lor, sa ceara sfatul medicului in legatura cu activitatile fizice pe care le pot desfasura in aceasta perioada, cu alimentele pe care este bine sa le consume.

Copiii nascuti in zodia Sagetatorului sunt mai nazdravani in aceasta perioada, au tendinta sa isi supraestimeze capacitati, sa nesocoteasca sfaturile pe care le primesc din partea parintilor. Petreceti cat mai mult timp impreuna, oferiti-le explicatii !

Capricorn

Luna iulie se anunta a fi destul de incarcata si pentru nativii Capricorn. Alaturi de Raci, ei sunt pe axa plina de planete: de aici, imbolduri, ambitii, ganduri, dorinte, incapatanare, teste de trecut.

Efectele se resimt atat in plan interior, psihologic (neliniste, ambitie, sentimentul ca timpul sta in loc si ca nu apar progresele dorite), cat si in sfera relationala: personala sau afaceri. Poate ca se amana demararea unei colaborari (si nu stiu daca sa interpreteze acest lucru ca fiind un refuz, reavointa sau sabotaj), poate ca vine cealalta parte cu conditii sau pretentii de neinteles (despre care nu au mentionat la discutiile preliminare), poate simt ca nu le sunt apreciate calitatile si eforturile si apare un sentiment amar. Iar in aceste conditii pot avea loc rupturi de relatii, reprosuri.

Nu ar trebui insa (decat in cazuri bine intemeiate) sa ia o decizie radicala legata de (intre)ruperea unei relatii. Poate ca vor afla, in urma discutiei fata in fata, ce sta cu adevarat in calea unui acord (chestiuni ramase nerezolvate, banuieli, vorbe spuse la adresa lor etc.).

Ar fi poate momentul sa faca o analiza a progreselor inregistrate de un proiect cu bataie mai lunga pe care l-au lansat acum cateva luni.

In iulie, nativii zodiei Capricorn se bucura sa petreaca mai mult timp pe la casa parinteasca: fac reparatii, dau o mana de ajutor, fac verificari sau pregatiri pentru sezonul rece. Poate ca se pregatesc sa se retraga acolo la anii pensiei si acum isi imagineaza ce schimbari ar trebui sa faca, estimeaza cat ar costa, se intereseaza de mesterii si materialele din zona.

Vor constata, ca de multe ori de altfel, ca munca fizica ii relaxeaza, ii ajuta sa scape de stres, de disconfort cauzat de pozitia statica la masa, calculator, birou etc.

Varsator

Dupa cum sunt asezate astrele, se pare ca iulie nu este cea mai confortabila luna pentru ei (cel putin primele doua decade ale acesteia). Au parte de agitatie, munca, solicitari care par sa nu se mai sfarseasca, urgente care ii consuma fizic sau emotional.

Iar pe acest fond au tendinta sa se retraga in ei insisi, sa comunice mai putin; sa lucreze individual, nestiut, in tacere; sa incerce, sa experimenteze. Vor sa descopere o formula de succes in activitatea lor, sa isi ia revansa, sa isi refaca renumele, reputatia.

Iar pentru aceasta citesc, se informeaza; au simt critic, au tendinta sa puna la indoiala cele pe care le vad, le aud, li se spun le citesc (mai ales daca sunt mai tineri).

Poate ca si-ar dori ca partenerul de viata sa li se alature in eforturile lor chiar si daca nu este vorba despre chestiuni gospodaresti, insa le este greu sa spuna explicit acest lucru. De aici, posibile neintelegeri (“ce ai, ce s-a intamplat, nu mai esti tu cel de altadata” etc.), mai ales daca si ei au fost de un real folos celuilalt si considera ca este firesc si a venit timpul sa li se intoarca ajutorul.

Cu siguranta sunt si aspecte bune in aceasta luna: au parte si de noroc, de evenimente neasteptate, succese. Neasteptate in sensul ca nu ar fi crezut ca dupa ce a trecut atata timp de cand au facut, compus, construit, desenat etc. fara sa fie bagati in seama, dintr-o data sunt apreciati, laudati, dati ca exemplu. Poate ca primesc o diploma, un titlu onorific legat de prima jumatate a acestui an etc.

Timpul petrecut alaturi de copii sau nepoti ii ajuta sa se detaseze, sa vada altfel lucrurile; se contamineaza de entuziasm, revin la liniste, candoare. Poate ca au trecut cativa ani de cand au devenit parinti si ajung la concluzia ca sunt pregatiti sa repete experienta.

Boala nu vine de la sine, ci se instaleaza pe un fond de neodihna, nemultumire, nesomn, program neregulat; este bine sa acorde atentie acestor lucruri.

Pesti

Pentru nativii zodie Pesti iulie este o luna agreabila, in special in primele doua decade ale ei. Se simt bine fizic, au o buna stare interioara, optimism, farmec; atrag priviri, sunt admirati, sunt convingatori. Au succes in ceea ce intreprind, se fac placuti celorlalti, se intereseaza sincer de problemele cu care se confrunta altii, participa emotional la durerile si traumele care le sunt impartasite.

Mai delicata pare sa fie sfera financiara si trebuie sa ii acorde mare atentie. Sunt mai largi la mana, pot fi nechibzuiti, au tendinta sa risipeasca tot ceea ce castiga suplimentar in aceasta perioda. Se bucura sa faca celor dragi cadouri si bucurii, isi satisfac si ei capricii, curiozitati. Daca au adunat de-a lungul anului cu gandul ca vine vremea sa isi faca toate poftele, lucrurile par sa fie in regula.

Dar daca sunt convinsi ca “asa cum imi merge acum, la fel va fi in continuare”, situatia se schimba. Bine ar fi sa isi stabileasca o limita, un buget de cheltuieli sau de investitii.

Zona sociala este bine configurata pentru ei in aceasta luna. Poate ca reintalnesc oameni care le-au fost de mare ajutor candva, care i-au indrumat, sprijinit, au pus o vorba buna pentru ei. Iar acum acesti oameni par sa revina la un moment oportun. Pestii sunt acum ascultatori, respectuosi, ganditori, atenti la tot ce li se spune. Aparent, iau lucrurile in gluma, in joaca. In realitate insa fac si ei o analiza, autoevaluare, gandesc la schimbari pe care trebuie sa le faca pentru a pastra o traiectorie de progrese si realizari.

Sunt tentati sa riste, sa investeasca sume mai mari cu asteptarea unor castiguri rapide; aici sunt de mare folos sfaturile cuiva mai in varsta, experimtentat, ale parintilor poate.

Iulie este o luna buna pentru cei care isi propun sa scada in greutate, sa isi ajusteze silueta; gasesc combinatia fericita dintre alimentatie si miscare.

În articolul
Horoscop iulie 2020: Racii și Leii vor avea parte de schimbări
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Test de inteligență! Doar persoanele cu IQ peste medie pot identifica umbrela din imagine în doar 12 secunde / FOTO
Beauty & Lifestyle • ieri la 23:54
Test de inteligență! Doar persoanele cu IQ peste medie pot identifica umbrela din imagine în doar 12 secunde / FOTO
  • Test de inteligență
  • Reușești să identifici umbrela din imagine în doar 12 secunde?
  • Doar persoanele cu IQ peste medie pot da un răspuns corect
Xtra Night Show. Romică Țociu și Paula Chirilă, detalii despre Te cunosc de undeva. Care a fost greu mai greu personaj de interpretat: ”Nebunul ăla...” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:53
Xtra Night Show. Romică Țociu și Paula Chirilă, detalii despre Te cunosc de undeva. Care a fost greu mai greu personaj de interpretat: ”Nebunul ăla...” / VIDEO
  • Xtra Night Show. Romică Țociu și Paula Chirilă, detalii despre Te cunosc de undeva
  • Care a fost greu mai greu personaj de interpretat
Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Richard Abou Zaki, în lacrimi! Din ce motiv s-a emoționat juratul: „M-a crescut singură...” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:51
Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Richard Abou Zaki, în lacrimi! Din ce motiv s-a emoționat juratul: „M-a crescut singură...” / VIDEO
  • Richard Abou Zaki a izbucnit în lacrimi
  • De ce s-a emoționat juratul
Când încep înscrierile la creșă și grădiniță în 2024. Anunțul făcut de Ministrul Educaţiei, Ligia Deca
Stiri interne • ieri la 23:46
Când încep înscrierile la creșă și grădiniță în 2024. Anunțul făcut de Ministrul Educaţiei, Ligia Deca
  • Data la care vor începe înscrierile la creșă și grădiniță anul acesta
  • Anunțul făcut de Ministrul Educaţiei, Ligia Deca
Mireasa - Capriciile iubirii. Alexandru și Cristina, triști în urma nominalizărilor! Concurenta a intrat în cursa de eliminare: „Gânduri negative...” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:44
Mireasa - Capriciile iubirii. Alexandru și Cristina, triști în urma nominalizărilor! Concurenta a intrat în cursa de eliminare: „Gânduri negative...” / VIDEO
  • Alexandru și Cristina au fost triști în urma nominalizărilor
  • Concurenta a fost pe punctul de a fi eliminată
Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Cine a câștigat prima amuletă. Jurații au fost nemulțumiți: „A vrut să mă omoare” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:15
Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Cine a câștigat prima amuletă. Jurații au fost nemulțumiți: „A vrut să mă omoare” / VIDEO
  • Cine a câștigat primul joc de amuletă
  • Verdictul dat de chef Vlad Pădurescu
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Cine l-a salvat
recomandare pe observatornews.ro
Cine l-a salvat
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România! Detalii fabuloase despre evenimentul colosal, care va costa o avere
recomandare pe as.ro
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România! Detalii fabuloase despre evenimentul colosal, care va costa o avere
VINE URGIA! Accuweather a lansat alertă de ninsoare în România! Care sunt zonele afectate!
Romania TV
VINE URGIA! Accuweather a lansat alertă de ninsoare în România! Care sunt zonele afectate!
„Un frăţior sau o surioară”. Vlăduţa Lupău a făcut marele anunţ în direct la TV
Romania TV
„Un frăţior sau o surioară”. Vlăduţa Lupău a făcut marele anunţ în direct la TV
Negresă pufoasă de post, fără zahăr. Prăjitura delicioasă care potolește pofta de dulce
recomandare pe antena3.ro
Negresă pufoasă de post, fără zahăr. Prăjitura delicioasă care potolește pofta de dulce
Aryan, copilul de doi ani dispărut în Botoşani, a fost găsit şi va fi transportat la spital
recomandare pe antena3.ro
Aryan, copilul de doi ani dispărut în Botoşani, a fost găsit şi va fi transportat la spital
Horoscop 19 martie 2024. Fecioarele au nevoie de o vacanță, Scorpionii acceptă o nouă provocare
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 martie 2024. Fecioarele au nevoie de o vacanță, Scorpionii acceptă o nouă provocare
Cum să ții căpșunele în frigider, în mod corect. Nu se vor strica atât de repede
recomandare pe playtech.ro
Cum să ții căpșunele în frigider, în mod corect. Nu se vor strica atât de repede
Cele două zodii care vor străluci în luna aprilie. Vor avea zile de vis înainte de Paște
recomandare pe playtech.ro
Cele două zodii care vor străluci în luna aprilie. Vor avea zile de vis înainte de Paște
Copilul de doi ani dispărut la Botoșani a fost găsit în pădure, în apropierea unei mănăstiri
recomandare pe redactia.ro
Copilul de doi ani dispărut la Botoșani a fost găsit în pădure, în apropierea unei mănăstiri
Ce nu au voie să facă femeile în prima zi din Postul Paștelui. Totul despre "Lunea curată"
recomandare pe redactia.ro
Ce nu au voie să facă femeile în prima zi din Postul Paștelui. Totul despre "Lunea curată"
Au renunţat la agitaţia din Capitală şi s-au mutat la ţară! Cum arată casele vedetelor din zona rurală a României
recomandare pe Ciao.ro
Au renunţat la agitaţia din Capitală şi s-au mutat la ţară! Cum arată casele vedetelor din zona rurală a României
Ce mâncau românii acum 100 de ani? Nu existau țărani grași! Un fel îl mâncau și de trei ori pe zi!
recomandare pe shtiu.ro
Ce mâncau românii acum 100 de ani? Nu existau țărani grași! Un fel îl mâncau și de trei ori pe zi!
Câștigătoarea Power Couple a fost devoratoare de fotbaliști. Cu ce vedete din naționala României s-a iubit Daiana Anghel. GALERIE FOTO
recomandare pe ProSport.ro
Câștigătoarea Power Couple a fost devoratoare de fotbaliști. Cu ce vedete din naționala României s-a iubit Daiana Anghel. GALERIE FOTO
Carmen Grebenișan a făcut anunțul la doi ani de la nuntă: „Tot timpul m-am gândit să fac asta!“
recomandare pe bzi.ro
Carmen Grebenișan a făcut anunțul la doi ani de la nuntă: „Tot timpul m-am gândit să fac asta!“
Monica Tatoiu sare la gâtul lui Cătălin Măruță: „Anumite lucruri nu le pot ierta!”
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu sare la gâtul lui Cătălin Măruță: „Anumite lucruri nu le pot ierta!”
Avertisment de ultimă oră pentru românii care țin post!
recomandare pe dailybusiness.ro
Avertisment de ultimă oră pentru românii care țin post!
Aceasta este LISTA cu produsele reduse de Paște la LIDL. De azi sunt la raft!
recomandare pe dailybusiness.ro
Aceasta este LISTA cu produsele reduse de Paște la LIDL. De azi sunt la raft!
O tragedie acoperită de „sistem”. Povestea din spatele cazului horror de la Școala „Nicolae Titulescu”
recomandare pe Jurnalul.ro
O tragedie acoperită de „sistem”. Povestea din spatele cazului horror de la Școala „Nicolae Titulescu”
Pescobar caută înlocuitor pentru Larisa Popa la Taverna Racilor. Ce salariu generos oferă
recomandare pe a1.ro
Pescobar caută înlocuitor pentru Larisa Popa la Taverna Racilor. Ce salariu generos oferă
Close